Jacob Skyggebjerg stalkede Stram Kurs; så kastede han sig over litteraturanmelderen Kathrine Diez

I efteråret 2019 meldte forfatteren Jacob Skyggebjerg, der har været tilknyttet Alternativet som skribent, og en ven sig ind i Stram Kurs. Formålet var at få adgang til Stram Kurs’ rigskongres på Christiansborg. Vennen og Jacob Skyggebjerg deltog både i rigskongressen og den efterfølgende fest på en adresse i København.

Bagefter skrev Skyggebjerg en lang reportage fra rigskongressen i Atlas Magasin. En reportage, der ikke mindst fokuserede på de deltagende Stram Kurs’ medlemmers udseende.

Næsten samtidig som Jacob Skyggebjerg stalkede Stram Kurs, udsatte Skyggebjerg litteraturanmelderen Kathrine Diez fra Berlingske – der er mest kendt i offentligheden for sit nu forliste forhold til klimaminister Dan Jørgensen – for chikane og et fysisk overgreb. Det skriver Kathrine Diez på sin Instagramprofil:

“Jeg forlod udgivelsesreception helt ude af flippen, efter han (Jacob Skyggebjerg, red.) mod min vilje havde jagtet mig, holdt mig fast, presset mig op ad en væg, taget på mig og været verbalt grænseoverskridende.”

Til Stram Kurs’ fest udsatte Jacob Skyggebjerg ikke nogen for chikane eller fysiske overgreb. Han sad det mest af tiden og surmulede sammen med sin ven, inden han på et tidspunkt listede af i ubemærkethed.

Dan Jørgensen har i øvrigt liket Kathrine Diez’ Instagramopslag, så de to tidligere kærester synes stadig at være på venskabelig fod.

1 Kommentar på "Jacob Skyggebjerg stalkede Stram Kurs; så kastede han sig over litteraturanmelderen Kathrine Diez"

  1. Han har også udgivet bogen “Røvhul”. Det må da vist være en selvbiografi…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.