DR-vært Flemming Møldrup: “Tak for lort”

DR’s Flemming Møldrup fremturer og mobiliserer vennerne i den kreative klasse. Grunden er, at undertegnede har sat fokus på, at DR-værten rakte ud til det muslimske miljø på samme dag som IS-terroristen Omar El-Hussein dræbte den jødiske vagt Dan Uzan foran synagogen i København.

Se også Venstrefløjen: Kriminelle udlændinge, ja; Statsborgerskab til terrorister, ja; Amerikanske soldater, nej!

1 Kommentar på "DR-vært Flemming Møldrup: “Tak for lort”"

  1. I lige måde, Møldrup. Du deltager bevidst i promoveringen af islam i Danmark, på trods af de mange beviser på dens destruktive og negative indflydelse i alle de lande, hvor den er enten repræsenteret eller dominerende. Du indtræder nu i den lange, lange række af danske islamofile, der gør reklame for islam og alt det, der følger med islam. I gør et rigtigt godt stykke arbejde for islam i Danmark, men jeg tror ikke, I skal regne med at få nogen præmie for jeres begejstrede lobbyarbejde, når muslimerne kommer til magten (og det gør de snart, hvis demografien fortsætter som nu), medmindre I konverterer.
    Men det skulle nu heller ikke undre mig.. I passer alle fint ind i profilen på konvertitter. I gamle dage, før det blev populært at hade og gå imod alt, hvad vores historie og kultur har produceret, ville mennesker som dig være blevet kaldt “landsforrædere”. Nutildags kan man ikke blive optaget i kultureliten, hvis man ikke aktivt modarbejder den danske kultur og historiske arv.. så du lever fint op til forventningerne i dine kredse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.