Voksenbaby-flygtninge i Furesø Kommune i chok: Skal vi selv gøre rent?

TV 2 skriver om flygtninge i Furesø Kommune, der med hjælp fra Michala Bendixen fra organisationen Refugees Welcome klager over deres boligforhold:

“Men hvorfor gør du ikke bare rent?

– Jeg gør faktisk rent. Det bliver bare ikke mere rent, siger Mohammed Aimann.

(…)

Mohammed Aimann er i august 2021 blevet tilbudt en anden lejlighed i bedre stand, men har afslået, fordi han helt ønsker at forlade stedet.

(…)

Hvorfor er det de danske skatteborgere, der skal betale for et rengøringsfirma?

– Det er meget simpelt. Jeg bor her sammen med personer fra Afrika, Eritrea og hele verden. Vi kan ikke tale sammen, og derfor kan vi ikke koordinere arbejdet, siger han.

(…)

– Kommunen har sendt et rengøringsteam flere gange. Men af en eller anden grund bliver her lavet hærværk og er meget beskidt, siger Hassan Yilmaz fra Furesø Kommune.

(…)

Men hvorfor går du ikke ud og får et job, så kan du få et bedre sted at bo?

– Jeg mistede min mor og far i krigen. Jeg har brug for rigtig hjælp. Hvis kommunen havde taget sig ordentligt af os, var vi ikke nået dertil, hvor vi ikke havde noget arbejde eller nogen uddannelse, siger han.”

Direkte henvisning til TV 2’s artikel, der er skrevet af journalist Sanne Lau Pedersen og journalist Cæcilie Dohn Christensen.


Se også Sikandar Siddique fra Frie Grønne lancerer ‘modstandsbevægelse’ inspireret af racistiske ‘Black Panther Party for Self Defense’

1 Kommentar på "Voksenbaby-flygtninge i Furesø Kommune i chok: Skal vi selv gøre rent?"

  1. Immigrantaktivisme af værste kaliber fremført af en såkaldt femte kolonne aktivist Michala Bendixen fra organisationen Refugees Welcome. Igen ses det hvordan disse såkaldte ‘væmligboer aktivister’ elsker at nedbryde alt det gode som disse velfærdsimmigranter (vim) får tilbudt af indlogeringsfaciliteter i MSM. Ovenstående (vim) Mohammed Aimann fra #lorti’stan kunne jo starte med at give sig selv en ordentlig rengøring f.eks. ved at fjerne hele sin sorte gulvmåtte af en araber-schnautze (overlader læserne herinde til at finde ud af hvad jeg hermed hentyder til).
    Det stinker af rendyrket væmligbo-aktivisme når det er allerværst.
    For at formilde de ‘forfærdelige’ omstændigheder en smule for disse (vim)’er havde man jo så fået en tidl. (vim) fra Furesø kommune til at udskamme alle deres utilfredshed med forholdene på deres indkvateringssted.
    De får stillet en bolig meget gunstigt til rådighed af det offentlige, og alligevel er det ikke tilfredsstillende. I den kommune hvori jeg bor var flere syriske (vim)’er ikke tilfreds med deres indkvart. steder – det var endda deciderede familiehuse – da de nærmest invaderede DK i 2015. Nej de var ikke gode nok ! Jamen så tag dog lige til et andet land og find noget der var bedre.
    Vi er endt som en regulær affaldscontainer for alverdens garbage-personager godt hjulpet på vej af aktivistiske væmligbo’s org. som denne Refugees Welcome.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.