Alexander Kølpin: Kun folk med gyldigt coronapas må købe ind i dagligvarebutikker

Den tidligere balletdanser, Alexander Kølpin, har fundet løsningen på coronakrisen.


Du må kun handle fødevarer og drikkelse, hvis du er vaccineret. Ikke-vaccinerede skal selv betale for deres hospitalsophold. Og en vaccine skal koste 2000 kroner.

Se også Århus: Hærværk mod NB-politikers valgkamp-Audi – ”RACIST’ stod der skrevet stort på siden af bilen’


5 Kommentarer på "Alexander Kølpin: Kun folk med gyldigt coronapas må købe ind i dagligvarebutikker"

 1. Et meget typisk eksempel på den totalitære mentalitet, der dominerer det danske samfund i øjeblikket. Propagandaen har virket perfekt.
  Og Kølpin lader til at være villig agitator.

  • Nogle ville nok bruge et kraftigere sprog end det, jeg bruger.
   Og det ville jeg kunne forstå. Vi er efterhånden nået til et punkt, hvor hetzen mod de “uvaccinerede” udgør et problem, der er så stort at jeg faktisk tror at nogle mennesker er klar til at kæmpe fysisk tilbage imod den hetz og hadekampagne, magtstrukturen og elitens mennesker samt politikerjuntaen fører mod de “uvaccinerede”. Afhængig af hvad næste “initiativ” fra juntaens side bliver, så forudser jeg at der vil blive eksempler på at nogle- og måske ligefrem mange- vil forsøge at forsvare sig fysisk mod de planlagte overgreb.
   Jeg kan også kun sige at hvis det lykkes politikerjuntaen at gennemføre “coronapas” og flere af den slags politistatsregler som fast indslag (og det kan man stensikkert forvente), så vil der være så mange, der kommer til at anse fysisk modstand som en nødvendighed at man når frem til en reel tilstand af systemundertrykkelse og deraf følgende folkelig modstand.
   Det er åbenbart også den tilstand, politikerjuntaen ønsker. Ellers ville de ikke komme med den opførsel og den voldsomt hetzende retorik, som de kommer med. Jeg har svært ved at se det på anden måde. Nu skal befolkningen sættes på plads én gang for alle, så de kan forstå hvem der bestemmer og at borger- og frihedsrettigheder ikke er rettigheder, men privilegier, som allernådigst tildeles dem af den herskende klasse- og at de skal være glade for overhovedet at have nogensomhelst privilegier i dagens samfund.

  • Lige netop, Margrethe. Og den nuværende situation har været forudsagt i lang tid, da det var forudsigeligt at de mange PCR-tests i efteråret ville give resultat i flere positive og med det samme blive udnyttet politisk. Jeg mener forøvrigt at det var selve opfinderen af PCR-testen, der udtalte at testen ikke kunne bruges til at udpege én bestemt virus, men bare kunne påvise at en eller anden virus var tilstede, dvs at de positive PCR tests ikke påviser andet end at en virus er i kroppen, ikke nødvendigvis corona/Covid-19.
   Men som situationen ser ud nu i Vesten, og især i Danmark, så har den nuværende politikergeneration, eller junta, som jeg foretrækker at kalde den, intet andet valg end at grave sig dybere ned i den førerbunker, de har valgt at forskanse sig i i nu halvandet år. De har kørt en så ekstrem propaganda og nu hetz-kampagne og forbrudt sig så voldsomt mod landets love at den eneste måde, de kan slippe for at blive holdt ansvarlige på, nu er ved at indføre en form for permanent undtagelsestilstand. De er nødt til at fortsætte kampagnen for demokratiets og borgerrettighedernes afskaffelse.
   Og de sidder tungt på magtsystemet- så tungt at det værste, der kan ske for dem, er at de eventuelt taber næste valg, men at den næste regering sandsynligvis vælger at lade dem slippe for retsforfølgelse, fordi sagen er jo den at næsten hele Folketinget var enig i beslutningen om at afskaffe demokrati og Grundlov og i stedet indføre et totalitært juntasystem, som ikke er baseret på Grundloven. Det er realiteterne. Derfor er alle de politikere, der har været med til at vedtage afskaffelsen af Grundloven, nødt til at fortsætte ud af den vej, fordi de ellers risikerer at en del af befolkningen og måske ligefrem en del af magtstrukturen på et tidspunkt, når frygtpropagandaen ikke skræmmer så meget mere, vil have Grundloven tilbage som grundlag for det danske “demokrati”, som vi selv synes, vi har. Og der er jo faktisk også allerede nu politikere (Nye Borgerlige), der ønsker de totalitære love fjernet og de ansvarlige politikere retsforfulgt.
   Men de har så kun fire medlemmer af Folketinget. Og medierne og dermed meningsdannelsen styres med hård hånd af juntaen. Det samme ser ud til at gælde politi og militær, der bare adlyder ordrer fra juntaen, selvom grundlovsbruddene efterhånden har antaget et omfang, så enhver person med bare en smule forstand kan se at det hele er på vej langt udover kanten. Dronningen har heller ikke udtalt nogen opposition til afskaffelsen af Grundloven med en af sine kendte og ikke særligt subtile udtalelser. Jeg synes, hun (også) har svigtet totalt i denne sag.
   Som jeg ser det, er der endnu intet, der tyder på at den grundlovsbrydende politikerjunta bliver afsat foreløbig. Og dermed kan de fortsætte nedbrydningen af friheds- og borgerrettighederne og forfølgelsen af udvalgte befolkningsgrupper, anderledes tænkende og deres yndlings hadegruppe, de “uvaccinerede”, der kommer til at leve som pariaer lige så længe som vaccinejuntaen sidder ved magten.

 2. Så må man ud til Grisebaronerne og købe en grus til jul, hvis den log bliver vedtaget inden.
  I den sidste ende: At spise hjemme eller i arresten. Bliver loven vedtaget er det jo underordnet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.