Regnbueideologi og regnvejrsideologi

Vejret er for alle, så derfor markerer Danmarks Meteorologiske Institut også WorldPride ved at have regnbue i logoet for tiden, lyder logikken. På billedet her er logoet indsat over en kinesisk by, der viser hovedårsagen til, at oversvømmelser rammer flere mennesker: at man simpelthen bygger tæt langs floder.

Den røde tråd er jo, at man i begge ideologier, om ”mere regnbue” og ”mere regnvejr”, fremprovokerer det, man advarer imod. Er der flere trusler mod menneskers boliger fra stigende floder under skybrud, er det, fordi man har udfordret vejrguderne ved valg af byggesteder.

Og er der voksende mishag mod seksuelle minoriteter, kan det jo meget vel skyldes, at man udfordrer normale mennesker med hele tiden at propagandere for dem med éns intimliv. Årsagen til mishaget er selvfølgelig en anden, når det kommer fra muslimer, hvor det er notorisk og morderisk.

DMI’s regnbue-engagement er et typisk eksempel på, hvordan nogle af vor tids populære sager skyder sig selv i foden med overdreven missionsiver, der overtages af alle mulige offentlige og private organisationer, hvor budskabet er ganske irrelevant. Er det defineret som ”godt”, køres der bare for fuld udblæsning.

Ligesom med klimaideologien skal folk tvangsfordres med regnbueideologien på alle passende og upassende steder og tidspunkter. Selvfølgelig opnår man dermed hos mange den stik modsatte reaktion, og de får instinktivt kvalme ved at høre noget som helst om tiltag for klima og seksuelle minoriteter.

Det synes jeg faktisk er uheldigt, da balance, almindelig sund fornuft og hensyn kan anbefales i begge sammenhænge. Stram Kurs er nemlig noget helt andet end højreekstremister, hvis syn på seksuelle minoriteter kan lignes ved muslimers. Så SK er bekymret for den selvmorderiske regnbue-universalisme.

Men selv om muslimer truer seksuelle minoriteter, skader disse mest af alt sig selv ved at lade sig tegne af den aktuelle wokeisme, som for længst har overskredet grænserne for bare at kræve tolerance. Ligesom klimaaktivismen med Thunberg som typisk repræsentant givetvis skader klimaet politisk mere end Kina.

2 Kommentarer på "Regnbueideologi og regnvejrsideologi"

  1. “Og er der voksende mishag mod seksuelle minoriteter, kan det jo meget vel skyldes, at man udfordrer normale mennesker med hele tiden at propagandere for dem med éns intimliv.”

    Præcis! Det meste af mit liv, har jeg været ligeglad med dem. De passede jo bare sig selv. Men med det, vi er og bliver udsat for, kan jeg efterhånden ikke døje dem.

    Det er først efter disse mange år med, respektløs grænseoverskridende opførsel fra disse minoriteter, at jeg er begyndt at tænke – ” har de mon virkelig ret, de der siger, de seksuelle minoriteter er mentalt syge, og skader hele samfundets moralkodeks, når de får frihed til at vælte ud af skabene? De sætter ikke selv en ære i at modbevise den “fordom”. Tværtimod…

  2. Fuldstændig enig med Margrethe.
    Og igår var Illum så ude med et nyt initiativ: “Fremvis dit Pride-armbånd i Illum og få rabat”!
    Gad vide hvad Illum ville sige, hvis en person kom ind med sit “Hetero-pride”, “Mere værdighed i offentligheden” eller “No sex please!”-armbånd og forlangte rabat?? Er dødtræt af at folk har så travlt med at demonstrere med deres seksualitet alle vegne. Man kan simpelthen ikke slippe for det noget sted- og nu skal demonstranterne så også have fordele i stormagasiner. Var der nogen, der sagde forskelsbehandling og diskrimination?.. ellers gør jeg!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.