Palæstinenser, der angreb Rasmus Paludan med kniv grundlovsdag 2020, på fri fod i Bazar Vest

Det danske retssystem tager trusler mod statsminister Mette Frederiksen særdeles alvorligt. Det har domme til personkredsen omkring Men In Black afsløret. Anderledes forholder det sig med fysiske angreb på højrefløjspolitikere.

Grundlovsdag 5. juni 2020 om eftermiddagen demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs på et græsareal på hjørnet af Åby Ringvej og Dr. Holsts Vej i Åbyhøj i Aarhus. Omkring klokken 15.25 forcerer den på tidspunktet 52-årige palæstinenser Noureddine Mahmoud Abdul Aziz politiafspærringen omkring demonstrationen. Han trækker en 12 centimeter lang kniv og løber mod Rasmus Paludan. Grundlovsdag – danskernes nationaldag – eksploderer i et voldeligt knivangreb på demokratiet.

Rasmus Paludan bliver evakueret af sine livvagter. Flere politifolk trækker deres pistoler. De råber ad Noureddine Aziz, der er iklædt et karakteristisk hvidt jakkesæt og et stribet slips.

På et tidspunkt stikker Noureddine Mahmoud Abdul Aziz den islamiske ‘jihad-finger’ i vejret. Et religiøst fingertegn, der skal symbolisere, at der kun findes én gud – muhamedanernes Allah.

Noureddine Mahmoud Abdul Aziz smider ikke kniven trods adskillige opfordringer fra politifolkene. Der lyder et skud, og Noureddine Mahmoud Abdul Aziz falder om – ramt af skud i benet.

I februar 2021 bliver Noureddine Aziz og hans medsammensvorne Alaa Mohamad kendt skyldige i henholdsvis forsøg på grov vold og medvirken til grov vold mod Rasmus Paludan.

41-årig Alaa Mohamad bliver idømt fængsel i et år og tre måneder for at have tilskyndet den psykisk syge Noureddine Aziz til knivangrebet på Rasmus Paludan.

Noureddine Aziz bliver idømt psykiatrisk behandling på ubestemt tid. Desuden bliver Noureddine Aziz, som ikke er dansk statsborger, udvist af Danmark.

I maj 2021 beslutter Vestre Landsret, at Noureddine Aziz har større tilknytning til Danmark end til Libanon. Han bliver derfor ikke udvist.

Nu kunne man tro, at Noureddine Aziz i det mindste befandt sig forsvarligt låst inde på en psykiatrisk afdeling. Men det er ikke tilfældet. I går – onsdag 11. august 2021 – blev Noureddine Aziz spottet i Bazar Vest. Det var i netop Bazar Vest, at Alaa Mohamed i sin falafelrestaurant opfordrede Noureddine Aziz til at angribe Rasmus Paludan med en kniv fra restauranten.

Om Noureddine Aziz var i Bazar Vest på egen hånd vides ikke i skrivende stund.

3 Kommentarer på "Palæstinenser, der angreb Rasmus Paludan med kniv grundlovsdag 2020, på fri fod i Bazar Vest"

 1. Det er bare mageløst. Tillykke til islams mange venner i Danmark, de går fra sejr til sejr..
  Eneste gode nyhed idag er at seneste offer for Metoo-epidemien er.: Kristian Heegaard! Han trækker sig ud af politik efter “grænseoverskridende adfærd” ved en begivenhed fornylig..

 2. Det danske retssystem er total til grin.
  Så har svinet en ny chance.

 3. Hvor mange af disse psykisk syge totalt utilregnelige voldspsykopater af fremmed etnisk herkomst går der mon egentlig rundt på fri fod i Danmark ?
  – og som udøver angreb eller overgreb på det danske folk, der absolut ikke har ‘bedt’ om at skulle bo sammen med alle disse fremmed fjendtlige.
  Og som så ikke kan gøres juridisk ansvarlige for deres hellige Jihadistiske handlinger ?
  Det samfund der var så trygt i Danmark og det øvrige norden er for længst en saga blot.
  Ja, og som oftest kan disse utilregnelige gerningsmænd jo ikke engang udvises, enten fordi at myndighederne finder det for farligt at sende dem hjem hvor de stammer fra, eller fordi at de har en eller anden obskur familiær tilknytning i Danmark.
  Fremtiden tegner sig mere og mere dystopisk hvad den slags ‘kultur afvigende’ sammenstød angår.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.