Millionsvindel: Den Røde Kors-ansatte Michael Barner-Rasmussen forsvarer muslimsk kollega

‘Fake news’ lyder automatreaktionen fra Røde Kors-medarbejderen Michael Barner-Rasmussen, da han læser historien om en tidligere kollega, der er sigtet for millionsvindel med skattemidler.

Svindelsagen handler om den forhenværende Røde Kors-asylarbejder Saria El-Safadi, der er anklaget af politiet for at have stjålet millioner af kroner ved hjælp af skattesvindel.

Den historie får straks den Røde Kors-ansatte Michael Barner-Rasmussen op i det højrøde felt, og han erklærer, at der tale om en løgnehistorie.

Det hele er sandt. 31-årige Saria El-Safadi er lige nu hovedpersonen i et 275 siders stort anklageskrift, hvor politiet og anklagemyndigheden nøje beskriver, hvordan den muslimske kvinde har udnyttet 850 personers skatteoplysninger til at få udbetalt knap 12 millioner kroner.

Den sigtede Saria El-Safadi har arbejdet for Røde Kors som tolk. Her tog hun imod muslimske asylansøgere ved færgehavnen i Rødby og på Københavns Hovedbanegård.

Saria El-Safadi kommer fra Libanon og kan tale arabisk med de mellemøstlige migranter, der strømmer over grænserne.

Michael Barner-Rasmussen er ansat i Dansk Røde Kors. Her arbejder den islamvenlige nødhjælpsarbejder med reklame og pengeindsamlinger, der skal åbne danskernes pengepunge.

Dansk Røde Kors er en venstreorienteret organisation, der er ledet af den tidligere kommunist, Anders Ladekarl, der blandt andet kæmper for den islamiske burka.

“Jeg var rødglødende kommunist,” har generalsekretær Anders Ladekarl udtalt.

Islamofile venligboere, som Michael Barner-Rasmussen har ofte svært ved at skelne følelser fra sandhed. Når de bliver konfronteret med negative historier om muslimske migranter, slår de automatpiloten til, og de råber ‘fake news’ og ‘løgn’.

Røde Kors’ Michael Barner-Rasmussen håber dermed, at den danske befolkning vil fortsætte med at omfavne den muslimske masseindvandring.

Sandheden er ilde hørt på venstrefløjen.

*

Læs mere om Michael Barner-Rasmussens svindelsigtede Røde Kors-kollega her

4 Kommentarer på "Millionsvindel: Den Røde Kors-ansatte Michael Barner-Rasmussen forsvarer muslimsk kollega"

  1. Mennesker som ham ville formentlig foretrække at sandheden ganske enkelt aldrig kom frem, for det lader til at hele hans verdensbillede simpelthen er krakeleret. Eller rettere sagt det billede, han vil have at offentligheden har af den pågældende indvandrer.
    Hvis det stod til mennesker som ham, så lader det ligefrem ril at de ville foretrække at svindelen fortsatte i stedet for at sandheden kom frem.

  2. Jeg har givet mit sidste bidrag til dem, hvis ikke han ryger ud på røv og albuer.

    Nu jeg tænker over det, har jeg givet mit sidste bidrag til dem under alle omstændigheder…

  3. SÅDAN DEEEER!!!!
    Stærkt initiativ af Stram Kurs med de mange underskriftsindsamlinger på Borgerforslag.dk. Vil opfordre alle til at gå ind og skrive under på dem alle øjeblikkeligt! 👌👌👌👍👍👍👍👍👍👍

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.