Enhedslistens kommunist: Chresten Kjærulff Torp håber, at indvandrere i coronajobs skader danskere

Venstrefløjens åbenlyse had til sine politiske modstandere blusser op igen og igen.

Her er det den 61-årige gammelkommunist, Chresten Kjærulff Torp, der ønsker, at nogle af de mange muslimske migranter – der har fået ansættelse som ‘coronatestere’ – vil gøre fysisk skade på Kjærulff Torps politiske opponenter på højrefløjen.

“Jeg håber dælme de unge (indvandrere, red.) podere kan genkende jer (højrefløjen, red.), og vender vatpinden dybt, hårdt…og med konsekvens…og med 25 centimeters dybde,” lyder der hadefuldt fra Chresten Kjærulff Torp, der slår fast:

“Fuck I (højrefløjen, red.) fortjener det.”

Der er tale om grov fysisk vold, hvis ofre får stukket vatpinde 25 centimeter op i næsebordet med voldsom styrke.

Den 61-årige lungepatient, Chresten Kjærulff Torp, stemmer på Enhedslisten. Han har tidligere støttet op om DKP – Danmarks Kommunistiske Parti.

Chresten Torp har udtalt til medierne, at han drikker for meget alkohol, ryger euforiserende stoffer (joints, red.) og ikke tror på, at der har været mennesker på månen.

Det står klart, at den yderste venstrefløj på den ene side ønsker at importere muslimske migranter fra ulandene til Danmark og dernæst bruge det islamiske vælgerhav til at udføre fysiske overgreb på deres modstandere.

Enhedslisten kan ikke længere renvaske sit beskidte rygte efter årtiers hadtale og politisk vold mod politiske modstandere på højrefløjen.

*

En ny trend har bredt sig i den danske medieverden.

Danske journalister er begyndt at kontakte og offentliggøre artikler med højreorienterede danskere, der ytrer sig kritisk mod politiske modstandere på de sociale medier.

De samme journalister kan med rette kontakte kommunisten Chresten Kjærulff Torp, der understøtter vold fra indvandrere i coronarelaterede jobs.

*

Læs om Enhedslistens betroede medlem i Viborg – Casper Kennild – der opfordrer til vold mod politiske modstandere

Se også Palæstinensisk rollemodel arbejdede for Læge Uden Grænser, mens hun bedrog staten for 12 millioner kroner

2 Kommentarer på "Enhedslistens kommunist: Chresten Kjærulff Torp håber, at indvandrere i coronajobs skader danskere"

  1. En meget typisk holdning for en af de her mange Enhedsliste-repræsentanter. De har et klart ønske om vold og trusler mod højreorienterede- og mon ikke også det var grunden til at Københavns Kommune ansatte 1000 migranter fornylig, med god hjælp fra venstrefløjen?..
    Forøvrigt må man kunne kræve, med denne verificerede trussel in mente, at man ikke vil hverken testes eller vaccineres af muslimer, da man føler sig truet af deres blotte tilstedeværelse..

  2. Det er netop derfor jeg ikke vil have en abefarvet til at rage på og i mig. Hverken med nål eller tråd.

    Jeg kan garantere hadet er gensidigt

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.