Venstres EU-spidskandidat Morten Løkkegaard fejrer Italiens EM-sejr – med det irske flag

Morten Løkkegaard er oprindeligt kendt som velbetalt nyhedsvært på Danmarks Radio. Han har siden fået en endnu mere lukrativ karriere i folketinget og Europaparlamentet.

Efter EM-finalen i London fejrede Løkkegaard den italienske sejr på overraskende vis ved at flage med den irske trikolore, der består af farverne grøn, hvid og orange.

Det irske fodboldlandshold var slet ikke kvalificeret til den netop overståede EM-turnering.

Morten Løkkegaard er Venstres spidskandidat til kommunalvalget, hvor han går efter borgmesterposten i velhaverkommunen Gentofte.

Det vides ikke om, en mere koncentreret geografi-indsats for de mindste elever i folkeskolen er blandt Morten Løkkegaards mærkesager, når valgkampen spidser til.

*

Se også Historiker om Isam B’s Koran-oversættelse: ‘Ikke andet end manipulation og bedrag i højeste potens’

2 Kommentarer på "Venstres EU-spidskandidat Morten Løkkegaard fejrer Italiens EM-sejr – med det irske flag"

  1. Endnu et eksempel på den nonchalance og pinlige og efter min mening visse steder bundløse uvidenhed, der præger den politiske elite.

  2. Endnu en af selvoptagede, og ophøjede EU politikere, der er en del af det parnas, der stort set er skide ligeglad med befolkningerne i de enkelte lande, bare for at kunne fremme egen karriere. Håber absolut ikke han får held til at få til ændret ‘sommertid’ tilbage til normaltid, som jo er en af hans personlige kæpheste. Det skal gerne udvikle sig til en regulær tabersag for denne mandsperson.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.