Medieeliten skælver: Indvandrere bag skudattentat på kendt journalist

Multikulturens mørke bagside omkranser nu de skræmte mediefolk, der er begyndt at frygte for deres liv efter et voldsomt skudattentat i Holland.

Tirsdag aften træder en sort indvandrer frem og skyder en berømt hollandsk journalist fem gange i hovedet og brystet.

Den 64-årige stjernereporter, Peter de Vries, kæmper lige nu for sit liv.

Politiet mener, at den 21-årige migrant, Delano Geerman, står bag skudsalven, der skulle have likvideret journalisten.

Peter de Vries har ofte beskrevet den kriminelle underverden i sine artikler.

Delano Geerman stammer fra den caribiske ø Aruba. Han er fætter til en af lederne i en marokkansk bande – der går under navnet Mocro Maffia. En samling nordafrikanske indvandrere, der får støtte fra caribiske migranter til deres drabelige kriminalitet.

Det er politiets teori, at bandelederen Ridouan Taghi, der kommer fra Marokko, gav ordren til nedskydningen af den hollandske journalist.

Den marokkanske bandeleder er i forvejen mistænkt for at have medvirket til ti drab samt omfattende narkokriminalitet.

Attentatmanden Delano Geerman har ligesom mange indvandrere i de danske ghettoer prøvet at slå igennem som rapper. Den 21-årige indvandrer har beskrevet sin kriminelle løbebane igennem sin musik.

Hollands premierminister, Mark Rutte, fordømmer det multikulturelle skudattentat. Mark Rutte kalder attentatet “et angreb på pressefriheden”.

Men i virkeligheden er en journalist blot blevet kulturberiget, som så mange andre er blevet det før ham.

Journalister – også i Danmark – har det med at være mere opmærksomme på indvandrerkriminaliteten, når den rammer i egne rækker.

“Det er vigtigt klart at signalere til kriminelle, til regeringer, myndigheder, virksomheder og andre, der i stigende grad bruger forskellige former for angreb på medier og journalister, at disse angreb ikke accepteres,” lyder det i en leder fra det venstreorienterede medie Information dagen efter skudattentatet.

Information er ofte tavs, når ‘almindelige’ danskere bliver ofre for vold, knivstik og pistolskud fra ikke-vestlige indvandrere.

Journalister er sig selv nærmest.


Se også Sikandar Siddiques analyse, oversat: ‘Alene det at tro på Islam kan føre til voldelige tilbøjeligheder’

3 Kommentarer på "Medieeliten skælver: Indvandrere bag skudattentat på kendt journalist"

 1. fjern nu det kriminelle lort fra jordens overflade

 2. Var han “RØD” gør det såmænd ikke så meget. !
  De røde partier burde også kunne mærkes lidt til det, så bare vent, det kommer det kommer.

 3. Læste lidt Wikipedia om ham. Svært at vurdere ham på den artikel. Personligt lægger jeg mærke til at han var graverjournalist og sammen med Wim Dankbaar lavede den i visse kredse berømte dokumentarudsendelse om John F Kennedy-mordet, der udkom i 2006. Det var den, hvor James Files præsenterede sig selv som den mand, der ramte præsidenten med at skud fra græshøjen. En meget overbevisende udsendelse, som bør ses.
  Derudover lavede han undersøgende journalistik om blandt andet sex trafficking og enkelte mordsager.
  Med de oplysninger, vi lige nu har om mordet på de Vries, så lader det helt klart til at være indvandrerkredse, der har ryddet ham af vejen. Måske var han på sporet af nogle af deres “forretninger”?
  Bliver spændende at følge fortsættelsen- hvis vi får lov til det. Censuren i Europa er jo efterhånden ved at nå et crescendo..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.