En ung læges sult efter Allah

23-årige Hagar al Fartoussi fra Tingbjerg i København hyldes i medierne for sit hurtige uddannelsesforløb. Det er da også i sig selv imponerende. De, der på Facebook ytrer skepsis over hendes muslimske fremtoning, sættes med forargelse på plads af lige så mange, der taler om ”had”, ”misundelse” osv.

Men når der tales om særlig muslimske indvandrerkvinders uddannelsessucces, er det dog sagligt at slå koldt vand i blodet over for dem, der tror, at “berigelsen” er en realitet, og nu er ”integrationen” i sigte. Erfaringen siger, at der langtfra er nogen garanti for, at høj naturvidenskabelig uddannelse betyder sekularisering af muslimer. Snarere tværtimod er der en sær sammenhæng mellem disse muslimske akademikere og radikal islamisk aktivisme.

Hagar al Fartoussi har nogle få offentligt tilgængelige opslag på sin egen Facebook-profil. Senest skriver hun om glæden ved at have taget eksamen og begynde på næste kapitel. ”Men jeg vil begynde det i Guds navn.” I et opslag om Israel og palæstinenserne har hun en slet skjult parallelisering af Israel med Det tredje Rige: ”Tror heller ikke vi kaldte det for ‘Hitler-jøde konflikten’ dengang?” Og hun skriver som et faktum om den ”etniske udrensning, som terrorstaten Israel er i færd med at udføre”. Skønt konflikten jo står mellem demokratiet Israel og terrororganisationen Hamas.

I et langt opslag forsvarer hun muslimernes faste ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt med et sigende militant ordvalg: ”Ramadan-måneden er som en træningslejr for både sjæl og krop.” Og illustrerer opslaget med et foto af en tom tallerken med teksten ”A hunger for God”. Denne sult efter Allah kommer også til udtryk i mottoet under hendes profilbillede, et citat af den shiamuslimske religiøse lærde Allamah Tabatabai. Mange af hans disciple var blandt de ideologiske grundlæggere af Den Islamiske Republik Iran. Da han døde i 1981, udtrykte ayatollah Khomeini sorg over ”dette store tab for det muslimske samfund”, og hans filosofi er da også udgivet af Imam Khomeini Education and Research Institute.

4 Kommentarer på "En ung læges sult efter Allah"

 1. Ja, hende skal vi nok få glæde af. De sædvanlige muslimske mærkesager og hadet mod Israel. Klassisk.
  Læg også mærke til os naive danskeres oversættelse af begrebet “Allah” som “Gud”. Nej, Allah er ikke Gud. Han er muslimernes Gud- ikke vores. På nogensomhelst måde. For hvis han var det, så var han da pludselig blevet ramt af et anfald af selvhad og had til de mennesker, som han anser for sine egne, nemlig jøderne og de kristne.

 2. To unge mænd mere til Stram Kurs, hvis da hjernen ikke er banket ud af lirekassen.
  https://24nyt.dk/flere-unge-gennemtaesket-af-maend-med-brun-hudfarve-politiet-beder-om-hjaelp/
  Kl. 00.20 anmeldte to unge mænd på 16 og 18 år fra Greve, at de var blevet overfaldet på et stisystem med Vibemosen i Greve kort forinden. De to gik sammen efter en fest i Greve, da de blev mødt af tre maskerede unge mænd, som overfaldt de to venner. De unge maskerede mænd beskrives som:

  A: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, hættetrøje, maskering/elefanthue foran munden

  B: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj, sort maskering/elefanthue foran mund

  C: Mand, 17-18 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Talte: Dansk med accent, Iført: Sort/mørkt tøj og sort elefanthue foran mund
  ————————————————————
  Det er en selvfølge at de lortebrune står for det.
  Så gud hjælpe mig at der køres en sex,sag mod Naser Khader (KF), istedet for at tage sig af volden.

  Hva fanden tænker hjernedøde vælgere dog på.

 3. Når jeg bliver gammel, kunne jeg da godt bruge hendes tørklæde som ble.

 4. Denne sharia klædte kultur-beriger, ud af Allahs yngel, har nu ligefrem opnået at få plads på selveste forsiden af Morgenavisen JP. Selvsamme avis som førte an i kampen imod islamiseringen i Danmark og vesten ved at vise de famøse Muhammed-tegninger. Man må da sige at denne avis nu er vendt 180 grader i sit syn på de fremmede og deres ‘betydning’ i vores vestlige nation. Kampen imod Islam er nu vendt til en herliggørelse. Sharia kvinden er vel ret beset et eksempel på lille fåtal der via det danske velfærdssystem har fået tildelt en højere uddannelse som ikke ville være muligt fra mellemøstlige nation hun stammer fra. Nu kan hun jo så komme ud at ‘frelse’ danskerne og danskheden som så mange andre ikke etniske danskere, der er blevet ansat og udset til, i sundheds-syge-sektoren.
  Velbekomme !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.