Colombiansk kvinde står frem: Naser Khader har også udsat mig for krænkelser

En navngiven ikke-etnisk dansk kvinde beretter nu offentligt på de sociale medier, at hun er blevet udsat for krænkelser af den muslimske folketingspolitiker Naser Khader.

Det er den 39–årige Fabiola Skriver, der stammer fra Colombia, der fortæller sin historie:

“Jeg kan desværre bekræfte alt, hvad journalisterne skriver,” fortæller Fabiola Skriver og henviser til de omfattende sager om sexovergreb, der har ramt mediernes overskrifter.

De påståede krænkelser fra Khader skulle være foregået for næsten et årti siden:

“Jeg er desværre selv blevet udsat for meget af det samme i 2012 af Naser,” slår Fabiola Skriver fast og henviser til de kvindelige vidner, der har stået frem i medierne.

Flere kvinder har de seneste dage delt historier om deres møde med Naser Khader.

“Tak til de fem modige kvinder, der gav mig modet til også at dele min sandhed. Sandheden skal frem,” lyder det fra Fabiola Skriver, der ikke ønsker at gå i detaljer om den påståede krænkelsesepisode med den arabiske folketingspolitiker.

Flere kvindelige vidner fremlagde fredag deres vidnesbyrd og krænkelsesanklager mod Naser Khader i en artikel hos Danmarks Radio.

De fem vidner fortalte blandt andet om voldtægt, tvungen oralsex, onani og sædafgang i ansigtet, voldsom fysisk adfærd samt et ubeskyttet samleje på et koldt betongulv.

Det er disse kvinders udsagn, som 39-årige Fabiola Skriver henviser direkte til.

De Konservatives Naser Khader afviser de omtalte kvinders beskrivelser. Han karakteriserer udsagnene som usandheder:

“Hvis man tager episoderne én for én, er det, der bliver beskrevet, løgn,” udtaler Naser Khader.

Fabiola Skriver får opbakning fra den iranske kvinde, Jino Doabi, der er politiker og kandidat for Det Radikale Venstre.

“Tak for dit mod! ❤️💪🏼,” skriver Jino Doabi til Fabiola Skriver.

Den radikale politiker får straks svar:

💚💚💚 tak søde!” lyder det varmt fra Fabiola Skriver.

Jino Doabi er født og opvokset i iran, og hun boede efterfølgende i en årrække i Tyrkiet. I dag har den mellemøstlige velfærdsmigrant en midlertidig opholdstilladelse i Danmark. Jino Doabi stiller op for De Radikale ved kommunalvalget.

Colombianske Fabiola Skriver kom til Danmark i 1981 og fik adoptionsnavnet ‘Sanne’, som hun senere byttede ud med sit latinamerikanske fødenavn.

Fabiola Skriver har en fortid som møbelsælger i Nordsjælland og ufaglært lagerarbejder hos medicinalgiganten Novo Nordisk. I dag underviser den erfarne møbelsælger i motivation, selvudvikling og personlig branding.

Den sydamerikanske kvinde er gift med en mandlig jurist, der har rødder i Bangladesh, der er et af verdens folkerigeste muslimske lande – kun overgået af Pakistan og Indonesien. Parret har en 1-årig datter sammen. Fabiola Skriver har yderligere en datter fra et tidligere forhold – også med en mand med ikke-vestlige rødder.

Den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader, har endnu ikke forholdt sig til Fabiola Skrivers krænkelsesanklager.

Den colombianske kvinde har holdt på sin dystre hemmelighed i ni år.

“Sandheden fortjener at komme frem,” lyder det fra Fabiola Skriver.

2 Kommentarer på "Colombiansk kvinde står frem: Naser Khader har også udsat mig for krænkelser"

 1. Der er gået METOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooo i lortet.
  Alle er frikneppere, med husk: Når madrasserne fortryder, kommer de frem med deres ynkeligheder 20 år efter.
  For satan hvor råddent kan det være. Vi ved jo at kvinder kan lide skridtbank og mænd en lodden bøf med hul i.

 2. Jeg har det lidt blandet med disse “afsløringer”. Jeg har aldrig brudt mig specielt om Naser Khader, og det vil ikke undre mig, hvis disse beskyldninger er rigtige. På den anden side, er der også grund til forsigtighed i tider hvor heksefeber og kommunistiske skueprocesser ved folkets domstol, er blevet en del af det omsiggribende massehysteri.

  Dengang hekse blev tiltalt og dømt, kunne mange vidner stille sig frem og berette om alle de frygtelige gerninger, de havde set med egne øjne, som den anklagede havde begået. I dag kan vi nok undre os en anelse over, om det virkelig kan passe, at de så hende flyve gennem luften eller “bole med djævlen selv”. Men de har sandsynligvis ikke selv tvivlet, på deres iagttagelser.

  Er Naser Khader skyldig? Var Bill Cosby? Begge havde skaffet sig fjender ved at lufte politisk ukorrekte holdninger om henholdsvis muslimer og sorte amerikaneres eget ansvar for deres dårlige valg i livet med enlige teenagemødre, narko og kriminalitet til følge.

  jeg kender ikke svaret, men det gør den påstandsstyrede mediedomstol heller ikke.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.