Lars Løkke Rasmussens islamiske coronapropaganda giver pote

Danmarks forhenværende statsminister appellerer til de muslimske vælgere, når han fortæller om sine vaccinationsoplevelser med indvandrerne ‘Deniz’ og ‘Hannan’.

En islamisk Facebookprofil, der fortæller muslimer, hvad der er ‘halal’ og ‘haram’, har allerede spredt Løkkes multikulturelle budskab.

På den måde kan den nyradikale Lars Løkke Rasmussen nå ud til sine vælgere fra Stormellemøsten og Afrika.

Læg mærke til at afsenderen på halalopslaget beskriver de muslimske indvandrere i Danmark som et ‘vi’. En fasttømret gruppe, der med koranens love i hånden, kan agere som en religiøs og politisk (islamistisk, red.) enhed med opbakning fra hundredtusindvis af mennesker.

‘Det var så lidt,’ skriver den muslimske afsender. Underforstået at Lars Løkke Rasmussen og den vantro danske befolkning skal være taknemmelige over den islamiske tilstedeværelse i deres land.

Løkkes Marrakech-underskrift begynder så småt at virke efter hensigten.

Den shariatildækkede Huda Beklar vaccinerer statsminister Mette Frederiksen.


Se også Knife Jihad

5 Kommentarer på "Lars Løkke Rasmussens islamiske coronapropaganda giver pote"

  1. Islamiseringen skrider planmæssigt frem. Og dette er et meget typisk eksempel på, hvordan muslimerne ser sig selv i forhold til ikke-muslimer.

  2. Lars Uløkke Rasmussen, er en landsforræder, håber han bliver syg af vaccinen, han er jo blevet syg af islam, total hjerneskadet

  3. Er der snart nogle etniske danskere tilbage mere i sygehusvæsenet ? Hver gang man ser eller på egen hånd oplever denne ‘verden’ så er det ofte med ansatte fra stor-mellemøsten. Og det skal jo i den grad også ‘frem’ i MSN, at disse fremmede læger, sygeplejesker, vaccinationspersonale og podere de er her for at redde os alle, i ja, ALLAH’s navn.

    • Enhedslisten fik placeret 1000 migranter i social- og sundhedsvæsenet fornylig. Danskerne skal jo lære at elske islam og Allahs herlige repræsentanter, om vi vil det eller ej.

  4. Er det ikke Fadbumsen der for Antabus.?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.