EM-chok: Kristian Hegaard sad med ryggen til fodboldkampen

Mens det danske landshold kæmper på grønsværen i Amsterdam, så har den multihandicappede folketingspolitiker, Kristian Hegaard, valgt at dreje kørestolen, så han sidder med ryggen til de fodboldhistoriske begivenheder.

Det vides ikke, hvorfor den radikale politiker mistede orienteringsevnen under den flotte danske 4-0 sejr over Wales.

Se også Om ungarnske fans: Har marcheret med banner mod knæling, “.. udtryk typisk forbundet med racisme”

4 Kommentarer på "EM-chok: Kristian Hegaard sad med ryggen til fodboldkampen"

 1. Sådan én som ham vil islamisterne smide ud fra en høj bygning…

 2. Endnu en politiker, der uden videre har fået billet og adgang til denne kamp med kort varsel. Imponerende.
  Det er til at brække sig over alle de politikere, der nu også vil erobre landskampsbilledet for at gøre opmærksom på sig selv. De er overalt og vil ses overalt.

 3. Skide med den Spastikker.
  Kære venner har i ser det her på Jydepotten:
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13089084/ny-tal-viser-hvem-der-koerer-vanvidskoersel/

  Hvad er det for et klientel der skriver der inde på Pissevaret.?

  Fjolset KAARE KRONBERG JENSEN har ikke forstået alvoren der ligger i de billede.
  Billedet er udmærket, men teksten er en fordrejning af hvad billedet fortæller. Vi har både billede og adressen på dette møgdyr, og jeg kan fortælle dig KAARE KRONBERG JENSEN, Han var og er Muslim, een af Satans tilhængere, og drikker ikke alkohol.
  Brug hjernen din idiot.
  ————————————————-
  I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Allah har skabt mennesket, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Allah og den troende.
  Derfor er Allah lig med Satan, som er forklædt som GUD.!

  … Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af fri vilje. Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er ikke en religion men en ideologi. I islam er der ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler, som ideologien foreskriver. Derved bliver muslimen fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han dyrker sex med mindreårige, når han tager sit eget og andre menneskers liv i Satan’s navn.“

  Jesus advarede vi kristne, da han sagde: “Sådan har jeg talt til jer, for at I ikke skal falde fra. De skal udelukke jer af synagogerne, ja, der kommer en tid, da enhver, som slår jer ihjel, skal mene, at han derved tjener Gud. Og det skal de gøre, fordi de hverken har kendt Faderen eller mig. Men sådan har jeg talt til jer, for at I, når den tid kommer, skal huske på, at jeg har sagt det til jer. – Johannesevangeliet 16:1-4

  De onde muslimer, som tjener Satan, mener, at de tjener ‘gud’. For vi kristne og for jøderne er ét af de 10 Bud netop, at vi IKKE må slå ihjel, og det undrer mig, at noget menneske overhovedet kan føle trang til at følge en så åbenlys ondskab!? Det undrer mig, at der findes én muslim på jord; noget så ondt, kan man sige sig selv, må komme fra Helvedes dyb!

 4. https://hodjasblog.one/over-300000-ser-trump-tale-i-ohio-rally/

  Over 300000 ser Trump tale i Ohio rally (opdateret)
  27. juni 2021 trumfes 3
  Intet er ændret : Trump har stadig masser af tilhængere Trump har nu oprettet en “konto” hos Rumble ! 170000 har allerede abonneret, incl undertegnede […]
  ————————————————————
  https://youtu.be/PhkblRcEQx4
  Full Trump Rally in Ohio. June 26, 2021

  Er videoen ikke på tuben oven for, er den på Rumble

  https://rumble.com/embed/vghjzz/?pub=an5r4
  FULL EVENT: Former President Donald Trump holds “Save America” Rally, Wellington Ohio

  Godt at se ham igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.