Enhedslistens dobbeltmoral: Kritiserer kun trusler mod egne politikere

Et centralt placeret medlem af Enhedslisten i Viborg opfordrer til et voldeligt overfald på en kandidat fra højrefløjen – kort før folketingsvalget i juni 2019:

“Uwe Max fortjener en røvfuld! Af den større slags!!!” skriver Enhedslisten-medlemmet Casper Kennild på sin Facebookprofil. 

Enhedslisten finder ikke anledning til repressalier mod sit medlem, der har været delegeret på partiets landsmøde:

“Vi vil ikke gøre noget ved det i Enhedslisten. Det er en mild udtalelse,” lyder det fra Enhedslistens lokalledelse i Viborg. 

Ovenstående opfordring til vold er ifølge Enhedslistens talskvinde Liz Dueholm i Viborg en “mild udtalelse”.

Efterfølgende spekulerer medlemmet af Enhedslisten i konkrete drabsplaner, som han deler på de sociale medier:

“Jeg gider ikke skulle i fængsel for drab,” lyder det blandt andet fra Enhedslistens medlem.

Casper Kennild fremturer på Facebook.

Enhedslistens holdning er noget anderledes, da folketingsmedlemmet Rosa Lund møder en beruset borger i forbindelse med en fodboldkamp i sommeren 2021.

Den berusede fodboldtilskuer ytrer, at han “vil vælte” Rosa Lund, og han mener, at det kvindelige folketingsmedlem “smadrer” hans børns fremtid.

Nu lægger Enhedslistens Rosa Lund, samt flere toneangivende politikere, stor afstand til de verbale ytringer, der rammer det kvindelige folketingsmedlem:

“Det burde ikke kunne ske i Danmark. Vi har jo ytringsfrihed, og alle skal jo have lov at have deres holdninger,” siger Rosa Lund.

Dobbeltmoralen på den radikaliserede venstrefløj er nærmest uhyggelig.

(Foto: Casper Kennild fra Enhedslisten i Viborg)

3 Kommentarer på "Enhedslistens dobbeltmoral: Kritiserer kun trusler mod egne politikere"

  1. For venstreekstremisterne er censur og vold mod de politiske modstandere “standard procedure”. Til gengæld forventer de fair behandling af de selvsamme mennesker, som de gerne vil fjerne fra Jordens overflade..

  2. Der kan føres sandhedsbevis for det fuldkommen korrekte udsagn rettet mod sækken. Så jeg ved ikke, hvad kællingen, der netop havde været til gratis bold i det kapitalistiske Parken, er så tøsefornærmet over.

  3. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye udtaler:

    “Danmark skal igen modtage 200 kvoteflygtninge fra Rwanda. Vi kommer til at fokusere på kvinder og børn. Ligesom der kan være behov for at hjælpe forfulgte seksuelle minoriteter. Jeg er klar over at nogle mener, at Danmark slet ikke bør modtage nogle kvoteflygtninge. Men i regeringen mener vi, at der er behov for at aflaste et af de lande der i dag løfter en kæmpe opgave i nærområderne.”

    Stolaldrig på en Socialdemokrat, KUN på en SKér

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.