EM i sharia: Muslimsk landsholdsspiller fjerner ølflaske

Sharialovens klamme hånd har lagt sig på den igangværende EM-turnering.

Ved en officiel pressekonference fjerner Frankrigs midtbanespiller Paul Pogba en ølflaske, der strider mod koranens lovord.

Alkoholforbuddet er blot en enkelt del af lovparagrafferne i islam, der også tæller eksempelvis kvindetildækning, forbud mod svinekød og kønsadskillelse.

28-årige Paul Pogba er praktiserende muslim. Han stammer fra det vestafrikanske land Guinea. Den muslimske landsholdsspillers brødre spiller på deres afrikanske hjemlands nationalhold, men Pogba har valgt at stille op for Frankrig.

Paul Pogba har fortalt, at hans islamiske tro har gjort ham til et ‘bedre menneske’. Den muslimske forsvarsspiller afviser, at islam og terrorisme har noget at gøre med hinanden. Pogba beskriver lovreligionen som ‘noget smukt’.

EM i fodbold er i den grad blevet et ideologisk projekt, hvor islamister, knælende “antiracistiske” spillere og homolobbyen hylder deres egne propagandistiske agendaer.

Paul Pogba giver en lille forsmag på muslimers opførsel, når demografien ændres yderligere, og selvtilliden stiger.

*

Giv Nej til islam i Danmark din vælgererklæring her

1 Kommentar på "EM i sharia: Muslimsk landsholdsspiller fjerner ølflaske"

  1. Og ikke af forglemme, så er han jo også en stor fan af “Palæstina”. Med andre ord så hader han Israel. Han er ganske enkelt noget af det klammeste, der kan opdrives i fodboldverdenen når det handler om ideologi og meninger.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.