Nyttige oplysningstiltag trods censurforsøg i Østrig

I Østrig har et ”Dokumentationscenter for Politisk Islam” begrænset adgangen til sit online-kort over de godt 600 islamiske organisationer, sammenslutninger og moskéer i landet. Man skal nu registrere sig for at få adgang til kortet. Det sker efter kritik af, at kortet bringer muslimers sikkerhed i fare, og desuden ”nærer det fordomme mod muslimer”. Senest har en gruppe ”Patrioter i Bevægelse” flere steder opsat skilte ved muslimske institutioners adresser med skriften ”Advarsel! Politisk islam i nærheden af dig” og med eksplicit henvisning til det nævnte kort.

Dokumentationscentret nægter, at man giver efter for pres, men det gør man jo altid lidt alligevel. Bemærkelsesværdigt er det også, at der altså er så mange (kendte) muslimske indretninger i Østrig, og at ren oplysning om det kan kaldes en trussel og fordomsfremkaldende. Den slags kort burde det være en offentlig pligt at stille til rådighed, og tyske politikere fra flere partier ønsker da også idéen kopieret.

Det friske initiativ fra patrioterne kalder også på generel europæisk kopiering, dog med ændring af teksten til fx ”Islamisk erobringsbase i nærheden af dig”. Politisk islam er bare islam, og denne ”politiske islam” er principielt overalt, hvor der er bosat muslimer, hvorved de advarende skilte i deres nuværende form faktisk underspiller truslen.

1 Kommentar på "Nyttige oplysningstiltag trods censurforsøg i Østrig"

  1. Alle disse ønsker om censur og forholdelse af oplysninger fra befolkningen er også et tydeligt bevis på at de ikke længere ønsker at folk skal vide, hvordan tingenes tilstand virkelig er. Magthaverne har “doublet down” i deres satsning på en stærk repræsentation af islam og muslimer i Europa som middel til at nedbryde de liberale vestlige, frihedsbaserede samfund. Hvis den oprindelige befolkning finder ud af hvor galt det står til med deres land, så risikerer de at folk bliver rigtig vrede og går til modstand mod de indtrængende og dem, der står bag befolkningsudskiftningen. Og det vil magthaverne jo ikke have. Ingen skal vide noget. Ingen skal gøre noget. Alle skal bare adlyde mens projektet kører videre. Det betyder så også at man er nødt til at blive ved med at opfinde nye love, der begrænser befolkningens adgang til informationer PERMANENT. For informationer er farlige for den nuværende junta, der, ligesom den danske antidemokratiske regering, påstår at gøre noget ved masseindvandringen, men i virkeligheden bare sminker grisen mens man selv deltager aktivt i planen om befolkningsudskiftning.
    Jeg har svært ved at få øje på reelle positive tiltag fra Østrig på dettte ufatteligt vigtige område. De skulle hellere prøve at skele til deres naboland med hvem de tidligere havde et rigsfællesskab, for inspiration. Og her tænker jeg ikke på Tyskland..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.