Arabisk bandeleder fra Vollsmose på flugt: Har du set Abdul Ali?

Endnu en kriminel migrant er stukket af fra dansk politi. Det drejer sig om den 29-årige libaneser Abdul Ali, der er en central figur i bandemiljøet omkring Vollsmose-ghettoen. Abdul Ali’s rigtige navn er Abdalrahman Rakad Daabas / Carlos Daabas. Han er en del af den libanesiske Daabas-klan, der har terroriseret danskerne i årevis.

Den kriminelle Daabas-klan kom til Danmark i 1986. Dengang bestod familien af en 57-årig mand, som i følgeskab med sin kone, ekskone og 16 børn slog sig ned i Danmark efter at have været bosat i en flygtningelejr i Libanon.

Derefter begyndte et voldshelvede af drab, skyderier, narkohandel og hverdagsterror mod den danske befolkning. Flere muslimer fra Daabas-klanen afsoner fængselsstraffe, mens andre familiemedlemmer er på fri fod med en lang række alvorlige domme på samvittigheden.

Daabas-familien har kontrolleret indvandrerbanden Black Army, der har forbindelser til bandemiljøet i København og Aarhus.

Black Army blev stiftet i 2013 af bandelederen Mahmoud Khalil Salem, der blev kendt i offentligheden som ‘Fiz Fiz’. Den statsløse palæstinenser blev udvist af Danmark efter at være dømt for våbenbesiddelse og hashhandel. ‘Fiz Fiz’ er gift ind i Daabas-familien og har sammen med sin kone otte børn.

Daabas-familien blev for alvor kendt i offentligheden i foråret 2013, da Fyns Politi anholdt 26 personer, der ifølge vidner havde kørt igennem Odense i kortege og viftet med våben.

29-årige Abdalrahman Daabas, der lige nu er på flugt fra politiet, kunne senere opleves i et opsigtsvækkende interview i TV 2 Nyhederne:

“Det er os, der styrer Odense – det er ikke dem. Det er os, der har nosser,” udtalte Abdalrahman Rakad Daabas, der også går under bandenavnet ‘Carlos Daabas’.

Black Army-banden, der oprindeligt hed ‘Vollsmose Familia’, blev opløst i 2017 og erstattet af to nye bandegrupperinger, der fortsætter hverdagsterroren mod borgerne i Odense og omegn. 29-årige Abdalrahman Rakad Daabas, der i dag har taget dæknavnet Abdul Ali, er en central del af personkredsen omkring ‘Korsløkkegruppen’ og ‘Vollsmosegruppen’.

I sommeren 2020 dræbte indvandrerbanderne en 31-årig muslim fra Somalia, der var på vej hjem fra moskéen i Vollsmose.

Her ses Abdul Ali / Abdalrahman Rakad Daabas sammen med sine kriminelle klanmedlemmer fra Vollsmose-ghettoen.


Læg mærke til at den bandekriminelle mand på nærmest symbolsk vis giver danskerne ‘fingeren’.I 2017 ydmygede Daabas-klanen og flugtfangen Abdalrahman Rakad Daabas den islamofile Lars Løkke Rasmussen, da den trinde statsminister besøgte Vollsmose. Et af Daabas-klanens overhoveder bød Lars Løkke Rasmussen velkommen i ghettoen i januar 2017. Måneden forinden havde Daabas-klanen oprettet et såkaldt sharia-vagtkorps, der visiterede og kontrollerede indbyggere i Vollsmose

“Goddag. Du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose,” lød det, da Lars Løkke Rasmussen uvidende trykkede hånd med en af de mest magtfulde kriminelle i Odense og lederen af banden Black Army.

Mohammed Daabas sidder p.t. i fængsel for heroinsalg.

Den kriminelle Daabas-klan fra Vollsmose har udøvet hverdagsterror mod danskerne i årtier. Ingen politikere har turdet sætte foden ned.Danske politifolk har derimod ikke haft det store held med at smide den 29-årige Abdalrahman Rakad Daabas / Abdul Ali bag tremmer. Den kriminelle libaneser blev anholdt 2. juni 2021 sammen med tre mænd og en kvinde. Flere af de tilbageholdte er en del af ledelsen af de kriminelle indvandrerbander i Odense-området. Alle fem anholdte blev sigtet for besiddelse og salg af narkotika.

“Jeg er meget tilfreds med dagens aktion, som er et resultat af længere tids målrettet efterforskning,” sagde politiinspektør ved Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen, i begyndelsen af juni.

Abdalrahman Rakad Daabas blev stillet for en dommer, der sendte araberen bag tremmer. Jubelscenerne forstummede hurtigt hos de danske politifolk i Særlig Efterforskning Vest-afdelingen. Da betjente fragter Abdalrahman Rakad Daabas til arresten i Aarhus, lykkes det bandelederen at flygte ved ankomsten til arresthuset.

Nu kan danskerne igen blive kulturberiget af bandelederen Abdalrahman Rakad Daabas – der er efterlyst under dæknavnet Abdul Ali. Bandelederen Abdalrahman Rakad Daabas bor i Bullerup ved Odense, og det er politiets vurdering, at han skal findes i eller omkring Odense.

Hvis man har oplysninger om Abdul Ali / Abdalrahman Rakad Daabas / Carlos Daabas eller ved, hvor han opholder sig, så kan man kontakte politiet på telefon 114.


Se også Folkefest arrangeret af foreningen Bevar Det Danske Folk: Nu på lørdag i Hoven, lidt øst for Tarm …

5 Kommentarer på "Arabisk bandeleder fra Vollsmose på flugt: Har du set Abdul Ali?"

 1. Husker tydeligt det billede med Løkke, hvor de nærmest står og griner af ham. Løkke er ganske enkelt også enten dummere end de fleste på dette område- eller rent faktisk helt bevidst om, hvad han stillede op til. Jeg gætter på en kombination. Og det er formentlig den farligste af varianterne..

  • Jeg husker også at Fadbumsen gav hånd til et af disse møgdyr.Enesteundskyldning jeg kan finde på for Lille lars fra Grædsted er han var fuld i gernings øjeblikket. ☺ ☻

   Hvofor Pixilering? vi Danskere vil meget gerne se aberne, så vi kan tage os kærlig af dem.
   Dyr skal man være god ved. for ellers for man Dyre velfærden på nakken. ☻☻☻

 2. Denne mandsperson: Abdul Ali, må da være af den ‘ædleste’ form for kulturberigelse man kan opnå at få i vores nordiske land. Denne ‘Diamant’ burde jo sidde på første række i et udrejsecenter med en direkte billet til langt-bort-istan…

  • Han kan næppe udvises. Gætter på, at han er statsløs palæstinenser.

   • Fordrukken Taber | 17. juni 2021 ved 12:13 |

    Det er et genialt påfund, det her med “palæstinenserne”. En gruppe af mennesker, der nu kan bosætte sig som ummah i alverdens lande, hvorfra de ikke kan udvises, netop fordi de af FN anses for at være statsløse, selvom de har en klar tilknytning til bestemte muslimske/arabiske lande og, ved FNs hjælp, til områder, der i virkeligheden er israelske/jødiske, men som nu er oversvømmet med “palæstinensere”. Og da der uundgåeligt og konstant bliver flere og flere af dem, selvom de løgnagtigt påstår sig udsat for “folkemord”, så bliver problemet bare større og større og større… og med FN, EU og den ny”valgte” amerikanske regering i ryggen, så kan det snildt ende med et brag..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.