Dansk Folkeparti lukker og slukker

Martin Henriksen siger det oplagte. Men med typer som Peter Kofod og Anders Vistisen (og Søren Espersen) i Dansk Folkeparti er det et spørgsmål om tid, inden partiet lukker og slukker.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Dansk Folkeparti lukker og slukker"

  1. Har aldrig kunnet fordrage Espersen. Og fremtiden tilhører de partier, der rent faktisk vil gøre noget reelt ved den situation, Danmark (og Europa) står i. “Mere af det samme”-partierne vil blive ramt hårdt af virkeligheden og vælgerne, medmindre de kan censurere sig ud af det og ændre samfundet til et, som de selv kan kontrollere. Hvilket desværre også er særdeles sandsynligt. Det er jo klart at befolkningen ikke aner noget, når samtlige nyhedshistorier, der opfattes som negative om islam og muslimer, er omfattet af Marrakech-aftalens forbud/censur. Og du får ikke TV2, DR, Weekendavisen, Berlingske, Politiken, Ekstrabladet osv til at skrive om det, medmindre de kan lave en vinkling, der er positiv for islam og negativ for den vestlige kultur. Og med lidt hjælp fra lidt yderligere lovgivning om “hadetale” og hvad de ellers kan finde på, så får de lukket næsten 100% ned for ubehagelige røster i det fjerne.. samtidig med at migranterne igen er begyndt at strømme til Europa og arbejdsgivere i europæiske lande belønnes for at deltage i importen af arbejdskraft fra muslimske afrikanske og mellemøstlige lande.
    Derudover kan politikerne jo nu bruge yderligere bortforklaringer, når de vil lukke oppositionen ned. “Smittefare”, “lokale udbrud”, “national sikkerhed”, you name it.. landet kan lukkes hermetisk ned og al information forholdes offentligheden med en fuldstændig nonchalant og vilkårlig forklaring, opfundet til lejligheden. Og hvis alt andet glipper, så kan man jo bare påstå “Snyd ved indsamling af vælgererklæringer” eller ty til de metoder, som Demokraterne anvendte ved det amerikanske valg i 2020.. alle metoder er okay med magthaverne for at forhindre patriotiske mennesker i at redde deres lande (og deres landes selvrespekt!). Bagefter kommer de efter dem, der var i opposition. Jeg har i et stykke tid forudset reelle politiske forfølgelser af anderledes tænkende, i en større skala end nu. Jeg tror, vi nærmer os disse tilstande.

  2. Martin Henriksen væver i det, sig nu rent ud, MUSLIMERNE SKAL IKKE VÆRE HER, længere er den ikke.

    • Martin Henriksen egner sig bedst i Stram Kurs, NB dur ikke fordi NB ikke tager højde for den muslimske befolkningstilvækst her i Danmark. Og Det gør Stram Kurs, som er en nødvendighed.

      Det sørgelige er DF består mest af Venstre-idioter og Konservative tåber og de hopper nok hjem til de gamle partier. Det er det jeg frygter mest.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.