Nogle må godt være nationalister

Den islamofile Janus Tobias Saito-Madsen ønsker, at Skotland er forbeholdt skotter. Helt anderledes har han det naturligvis med Danmark, hvor danskerne selvsagt ikke skal være herrer i eget land. Hvordan disse typer i længden kan rumme deres eget hykleri er mig en gåde.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

Se også England: ‘Hvide taler om et begyndende apartheid-samfund, hvor de er tildelt rollen som de uønskede’

1 Kommentar på "Nogle må godt være nationalister"

  1. Det er vist sært nok meget populært med sådan en ren statsnationalisme, hvor der lægges stor vægt på at blive “selvstændig” uden at skænke sammensætningen af den nye politiske enheds “folk” en tanke… Mon man ikke må gætte på, at dette er et tilfælde af ren anglofobi, og at hans definition af “skotter” er meget inkluderende (for alle andre end englændere)?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.