Kriminelle migranter til Bagenkop: Fik borgerne, hvad de stemte på til folketingsvalget?

Det er regeringens plan, at der skal placeres et udrejsecenter med dertilhørende somalisk økseterrorist og andre kriminelle udlændinge i Holmegaard ved byen Bagenkop på Langeland.

Ved det seneste folketingsvalg i 2019 var der 610 borgere i Bagenkop, der afgav deres stemmer i Bagenkophallen. Der var 275 borgere, der stemte på de røde partier – Enhedslisten, SF, Alternativet, Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre.

Partier, der historisk er skyld i, at indvandrerne er lukket ind over de danske grænser i et stort antal. Det har medført en drastisk forøgelse af kriminalitet begået af ikke-vestlige gerningsmænd.

Langt under halvdelen – 111 borgere – støttede de islamkritiske partier Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og Stram Kurs med et kryds på stemmesedlen. Tre partier, der vil sende de kriminelle indvandrere ud af landet.

Når de bundkriminelle migranter, efter regeringens plan, flytter til Bagenkop i 2022, så får borgerne altså, hvad de stemte på.

Mon Bagenkops borgere er blevet klogere i dag?


Se også Hvem er de kriminelle, der skal leve på det ny udrejsecenter i Bagenkop på Langeland?

5 Kommentarer på "Kriminelle migranter til Bagenkop: Fik borgerne, hvad de stemte på til folketingsvalget?"

 1. Tja, de skal da have hvad de stemmer på.. 😁

 2. Lige netop. De kan da ikke klage, de fik lige netop, hvad de stemte på.
  Alligevel har vrede borgere på Langeland nu startet en underskriftsindsamling mod centerets placering på Langeland, på Borgerforslag.dk, for at få sagen taget op i Folketinget.. hvad er det lige, langelænderne ikke forstår??..

 3. Selv det valgsted, hvor flest stemte på Stram Kurs, nemlig Gedser, var der også en større andel end i Bagenkop, som stemte på de fem røde partier (nemlig ret præcist halvdelen af de afgivne stemmer)… Kort sagt uanset hvor i Danmark centret lægges, fortjener folk den regering, de har, skønt man må begræde, at både retfærdige og uretfærdige bebyrdes. De såkaldt borgerlige partier, der ikke nævnes, har i øvrigt næppe mindre skyld end de fem røde (mon ikke de fleste, man hænger på i centret, er kommet ind på Løkkes vagt?).

  • Jo enig.
   + dem der kommer via den bindende Marrakech aftale i Marokko.
   Den nåede Løkke lige at tørre af på Danmark inden han forlod vagten.

  • Og det værste ved alt dette er at selv når befolkningen selv rammes af konsekvenserne af masseindvandringen, den positive forskelsbehandling af indvandrere i forhold til danskerne og mange andre beviser på befolkningsudskiftningen, så nægter folk hårdnakket, med ild i øjnene og nærmest voldeligt at tro på hvad der sker for øjnene af dem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.