Danmarks Radio opfatter hadbeskeder til Rasmus Paludan som satireEr det morsomt, når danske politikere modtager hadbeskeder og trusler? Det mener man på Danmarks Radios satireprogram Off Beat. I hvert fald når modtageren af hadbeskederne er Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Hjalte Flagstad, der ifølge Wikipedia er en dansk skuespiller og tv-vært og åbenbart også ansat på DR P3, spørger i en henvendelse til Rasmus Paludan om, Paludan vil deltage i et program, der “skal handle om hadebeskeder på nettet”. Undertegnede har på vegne af Frihedens Stemme spurgt, hvad der er satirisk ved hadbeskeder. Men Hjalte Flagstad har ikke ønsket at medvirke i en artikel på Frihedens Stemme.

Hjalte Flagstad henviser i stedet til sin chef Jonas Delfs, der er redaktionsleder på DR Ung Digital / DR3 + P3. Frihedens Stemme vil i morgen forsøge at indhente en kommentar fra Jonas Delfs.

Det er Lasse Dein og Kasper Stensgaard, der er værter på DR’s Off Beat – et program, der hver uge “stiller skarpt på personligheder og tendenser i den kreative klasse”.


Se også Enhedslisten freder partisoldat Casper Kennild efter voldsopfordring: Vi smider ham ikke ud

3 Kommentarer på "Danmarks Radio opfatter hadbeskeder til Rasmus Paludan som satire"

 1. Tænk hvis folkene på det program en dag kom til at sige noget “morsomt” om muslimske terrorister og blev tvunget til at skulle have livvagter resten af livet. Så kunne man skrive til dem og spørge om de ikke vil være med i et satireprogram om deres liv..

  • Danmarks Radios satireprogram er så plat som det kan være. Det er kun for Undermålere med en IQ på min skostørrelse.

   Jeg hører at Mette Frederiksen har holdt pressemøde, dog uden hendes medvirkende, om at Mødrene (Forræderne af Danmark skal eksporteres hjem til Danmark, sammen med ynglet.)

   Jeg har sagt det mange gange før. (Stol aldrig på en Socialdemokrat), De er blevet et Radikalt vedhæng. Jeg troede ellers man kunne stole på Mette Mink Frederiksen, men her laver hun rigtig lort i den, på skatteydernes regning. Hvem kan man egentlig stole på,?. heller ikke på PET. For PET aner ikke en hudende fis om hvad der foregår.
   Se blot på:
   https://syrienblog.net/2021/05/11/hoejtstaaende-is-terrorist-sad-bag-per-stig-moeller-og-colin-powell-under-statsbesoeg-i-koebenhavn/

   Så var der lige en tva fra TV-Øst hvor de omtalte den 20 årige mand’s bortgang.
   Ham jeg omtalte, at her var der et SK-Stemme mere. Desværre nåede han det ikke, Ære være hans minde.
   TV-Øst omtalte ikke hem der udførte volden, der blev snakket en del med folk, og alle følte det var så sørgeligt, Heri giver jeg dem ret. Men tale om kærlighed og holde fakler og alt andet blæver er total intet sigende. Det skal jo være så politisk korrekt atl sammen, med hvad fører det til, ? INTET. Folk er totalt handlingslammede, de stemmer stadig ansvarsløs, (På Mette Mink og den røde pølseende). MSM forsætter med at Lefle for Satan’s ideologien ISLAM.

   Der bliver IKKE ro på inden Dødskulten ISLAM bliver fjernet fra Danmark.!

 2. Mangles der ikke et (I) i Jonas Delfs, så det bliver Jonas Delfis
  Stavekontrollen viser at det korrekte er Delfis.
  Del-fis om man vil. ☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.