Den iranske politiker Jino Victoria Doabi bakker op om VU’s eid-hilsen

Det Radikale Venstres kandidat, Jino Victoria Doabi, er glad for de islamiske hilsner, der oversvømmer de sociale medier i disse timer. Her roser den iranske kvinde Venstres ungdomsafdeling – VU – der fejrer koranens budskab. I Jino Doabis øjne er man ‘god’, hvis man støtter de islamiske højtider.

Jino Doabi opholder sig i Danmark på en midlertidig opholdstilladelse, men hun kan alligevel stille op til det kommende kommunalvalg. Den kvindelige politiker og hendes støtter hævder, at hun ikke er muslim. Det afholder ikke Jino Doabi fra at iføre sig shariatørklæder ved flere lejligheder. Desuden kæmper hun for, at burkaen skal lovliggøres igen. Jino Doabi siger direkte, at den danske burkalovgivning ikke er lovlig – selvom et flertal i det danske folketing har vedtaget loven.

Jino Doabi er meget aktiv i muslimske grupper på de sociale medier. Her efterspørger Jino Doabi støtte og opbakning til sine multikulturelle budskaber. Ved andre lejligheder beder Jino Doabi sine muslimske følgere om at masseanmelde politiske modstandere.

Det ser ud til, at Jino Doabi er bevidst om, at hvis hun skal vælges til Københavns Borgerrepræsentation, så skal det være ved hjælp af muslimske stemmer.

3 Kommentarer på "Den iranske politiker Jino Victoria Doabi bakker op om VU’s eid-hilsen"

 1. Ja stort tillykke til islam- over 3.700 ofre for deres drabskampagne under ramadanen.. måske er det det, hun fejrer..

 2. Hun fisker stemmer som så mange andre. SUK

 3. Venstres ungdomsafdeling – VU – der fejrer koranens budskab.
  Javel ja.
  Jeg tror ikke Inger Støjberg understøtter dette budskab.

  jeg tænkte: Hvor mange partier står for Det Radikale Venstre: Der er 3 partier der står for samme politik. Og de er: Venstre, LA og så Lars Løkke´s parti.
  Alle 3 er Det Radikale Venstre´s forlængede arme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.