Pennen i stedet for sværdet

I vor tid skriver generaler breve i stedet for begår statskup, når de ser nationen truet. Breve er selvfølgelig at foretrække, hvis der bare lyttes. For få år siden advarede ledende militærfolk i Schweiz om truende krigstilstand pga. indvandringen, for få uger siden gjorde franske militærfolk det samme, og nu træder også godt 120 fremtrædende officerer i USA frem med et åbent brev med advarsel om farer for land og frihed pga. kulturmarxisme, censur, ensretning, indvandring, ydre trusler, indre lovløshed, en præsident med tvivlsomme mentale evner m.m.

Det danske militær synes i alt væsentligt tavst og følger loyalt den vedtagne politik, som mere går ud på et globalt end nationalt engagement. Alt hænger jo sammen, lyder devisen, og fred i verden giver fred i Danmark. Men hvilket ”Danmark”? At advare er ikke at være illoyal mod demokrati og regering, men at tie er at være illoyal mod nationen. Et forbillede for nutidens danske militære kunne meget passende være Erik With, der stod sammen med Kongen i ”Påskekrisen” 1920 med afsættelse af den radikale regering, der var tilbageholdende i Sønderjylland, men senere var With loyal hærchef under Stauning, dog flittigt arbejdende videre for den nationale sag.

3 Kommentarer på "Pennen i stedet for sværdet"

  1. En meningsmåling viste at 49% af franskmændene bakker op om et militært indgreb UDEN politikernes samtykke. Det viser en hel del om situationens alvor dernede og hvor langt væk politikerne har distanceret sig fra befolkningen.
    Det lader til at der intet kommer til at ske, medmindre hæren simpelthen bare tager affære. Så kan de jo altid orientere politikerne bagefter. Lige nu falder enhver advarsel ikke bare for døve øren- magthaverne ser ovenikøbet ud til at stå på den forkerte side!

  2. det danske militær, er også hjernevasket med røde tanker

  3. Både den Danske hær og hjemmeværn er afvæbnet og indfiltreret.
    Den kongelige forordning kan ikke udføres, for det er jo allerede NU den skal føres ud i livet.
    Så vi Danskere må taget til takke for at der intet sker.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.