De Radikales indvandrerkandidater – Soma Mayel, Jino Victoria Doabi og Samira Nawa Amini – knytter stærke bånd

Hvis der er nogen, der holder sammen hos Det Radikale Venstre, så er det kandidater, der stammer fra muslimske lande.

Den afghanske indvandrer Soma Mayel og den iranske Jino Doabi er begge kandidater til kommunalvalget i november.

De to indvandrerkvinder hylder deres muslimske partifælle, Samira Nawa Amini, der sidder i folketinget.

‘Vores egen har skrevet noget vigtigt,’ jubler Jino Victoria Doabi og hentyder til Samira Nawa.

Jino Doabi, der kun har midlertidig opholdstilladelse i Danmark, bakker fuldtonet op om Samira Nawa og bruger betegnelsen ‘vores egen’.

Også den afghanske velfærdsmigrant Soma Mayel deltager i det ikke-vestlige heppekor og kalder den muslimske MF’er for ‘vores Samira’.

Muslimske Soma Mayel er afghansk statsborger, men har alligevel et betroet job hos udlændingemyndighederne, hvor hun behandler andre indvandreres sager vedrørende ophold i Danmark.

Soma Mayel er velfærdsmigrant. Hun opholdt sig cirka et år i Rusland, da familien rejste fra Afghanistan. Hendes far rejste i forvejen til Danmark, hvor han søgte asyl, og han banede dermed vejen for en familiesammenføring med de ventende familiemedlemmer i Rusland.

Dette viser, at der er opstået en intern indvandrerkultur i Det Radikale Venstre, hvor ikke-vestlige kandidater styrker båndene til hinanden på tværs af landegrænser – i dette tilfælde Afghanistan og Iran.

Det Radikale Venstre har flere gange oplevet problemer med indvandrerkandidater, der ofte har et bizart forhold til demokrati. I begyndelsen af 2000’erne oplevede De Radikale religiøse problemer, da flere kandidater ikke ville tage afstand til sharialoven.

Den daværende kandidat Sherin Khankan forlod partiet og skrev senere om piskning af utro kvinder i medierne. Hendes radikale partifælle Mona Kanwal Sheikh var medlem af islamistbevægelsen Minhaj-ul-Quran, der er blevet forbundet med stening af kvinder.

I 2019 blev en radikal partiforening på den københavnske vestegn kuppet af indvandrerpolitikeren Petar Socevic. Den bosniske migrant kuppede den siddende marokkanske formand, Said Mo El Idrissi.

I løbet af kort tid fik De Radikale en stor mængde nye indvandrermedlemmer, der alle støttede folketingskandidaten Petar Socevic. Det hele kulminerede i en tumultarisk generalforsamling med multikulturelle trusler og bodyguards. Den siddende marokkanske formand måtte trække sig.

De Radikales landsformand Svend Thorhauge understregede efterfølgende, at han ikke fremover ville se partimøder med truende bodyguards.

Dette er kun en del af fortællingen om Det Radikale Venstres indvandrerproblemer.

Nye ikke-vestlige alliancer er dannet. Nu kan vælgerne stemme på trioen med muslimske Soma Mayel og Samira Nawa – samt iranske Jino Doabi, der end ikke har et dansk pas.

De Radikale er en trussel mod sammenhængskraften i Danmark.

*

Læs mere om det dramatiske indvandreropgør hos De Radikale


Se også Rasmus Bryggers brede pensel, der slører de faktiske forhold: Muslimer får flere børn end danskere…

2 Kommentarer på "De Radikales indvandrerkandidater – Soma Mayel, Jino Victoria Doabi og Samira Nawa Amini – knytter stærke bånd"

  1. Landsforvis alle de radikale venstre medlemmer

  2. Personer der ikke engang har en permanent opholdstilladelse skal simpelthen slet ikke have mulighed for at være stemmeberettiget til nogen som helst form for valg i DK. Dette er i sagens natur totalt grotesk. Men nok bare ikke for et efterhånden ‘rendyrket’ multi-kulti parti som de Radikale, som jo i den grad får deres ‘brændstof’ fra rigtig mange indvandrer…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.