Islamist Isam Bachiri støttede terrormistænkt: Nu fejrer han ramadan med Lars Løkke Rasmussen

Tirsdag afholdes en muslimsk ramadanmiddag, hvor Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, er æresgæst. Den nyradikale Lars Løkke Rasmussen deltager sammen med islamisten Isam Bachiri. Den marokkanske indvandrer har tidligere ydet moralsk og praktisk opbakning til en af de sigtede i en stor terrorsag, der er kendt som ‘Glostrupsagen’.

Lars Løkke Rasmussen bekymrer sig angiveligt ikke om den spegede terrorrelation i ramadanarrangementet. Den tidligere statsleder angler nemlig efter muslimske vælgere til sit kommende parti, der er beskrevet som en variant af Det Radikale Venstre.

Som prikken over i’et deltager også sognepræsten Kathrine Lilleør i den bizarre ramadanmiddag, hvor koranens budskab festligholdes. I sommeren 2010 beskylder Dagbladet Politiken den daværende Venstreformand for at være utro med folkekirkepræsten Kathrine Lilleør.

“Da Lars Løkke sagde, at det lysnede var det slet ikke konjunkturerne i økonomien, han talte om, men stearinlysene, der spejlede sig i Katrine Lilleørs hvide krop,” lyder den nærmest erotiske beskrivelse af et muligt forhold mellem Løkke og Lilleør i Politiken.

Lars Løkke Rasmussen har været gift med den mangeårige Venstrepolitiker Sólrun Jákupsdóttir siden 1998.

Efter en del tumult i medieverden bliver det afslørende indlæg fjernet, og Politikens skribent indrømmer, at han ikke har beviser for det påståede elskovsforhold mellem Løkke og Lilleør:

“Jeg har ikke set Løkke og Kathrine Lilleør have sex,” fortæller journalisten Michael Jeppesen, der driver et reklamebureau med tætte forbindelser til Socialdemokratiet.

Den islamglade Kathrine Lilleør er i dag sognepræst ved Sankt Pauls Kirke i København.

Den altoverskyggende skandale er, at Danmarks forhenværende statsleder, Lars Løkke Rasmussen, fejrer en muslimsk højtid sammen med den nordafrikanske islamist, Isam Bachiri. I 2007 overdrager Isam Bachiri dyrt sportstøj og varme hilsner til en 19-årig terrormistænkt, der sidder fængslet i ‘Glostrupsagen’. Undervejs i terrorsagen afslører politiet 20 kilo sprængstof, et færdigmonteret selvmordsbælte med 300 gram sprængstof samt en skarpladt pistol.

Isam Bachiri har nære relationer til den terrormistænkte muslim. Den 19-årige indvandrer er tiltalt for at have organiseret en terrorcelle med forbillede fra Osama bin Ladens terrorgruppe al-Qaeda.

Politiet og anklagemyndigheden mener, at den 19-årige muslim har deltaget i terrorplanlægningen og er i besiddelse af bombemanualer. Isam Bachiri erklærer sin støtte til den terrormistænkte muslim i flere breve – blandt andet med ordlyden ‘hold ud’ og ‘typisk dansk racisme’.

Isam Bachiri tager – uden at blinke – parti for en terrorsigtet muslim, der ender på anklagebænken i både by- og landsretten. Samtidig beskylder Lars Løkke Rasmussens ramadanpartner den danske befolkning for racisme. Den 19-årige muslim bliver frikendt i terrorsagen.

Men journalisterne, der dækker terrorsagen, er ikke i tvivl om, at den tiltalte er radikaliseret af koranens ord:

“Jeg fulgte hele terrorsagen fra Glostrup. Og de tiltaltes korrespondance var måske ikke nok til at få ham dømt for planlægning af terror, men var meget yderliggående,” fortæller journalisten Jacob Heinel Jensen, der dækkede retssagen.

Isam Bachiri har været en del af popbandet Outlandish, der er blevet forbundet med radikaliseret islamisme ved flere lejligheder. I 2005 kom det frem, at Outlandish fik fjernet en norsk sangerinde fra DR’s ‘Store Juleshow’. Isam Bachiri mente, at sangerinden var så letpåklædt, at det stred imod hans islamiske tro.

Den muslimske poptrio har også optrådt ved en islamisk konference, hvor en taler fremturede med parolen: ‘Homoseksuelle skal straffes med døden’.

Mange danskere vil ryste på hovedet over, at en tidligere statsminister fejrer ramadan med en marokkansk islamist som Isam Bachiri. Men dette optrin skal ses som endnu et punkt på Lars Løkkes Rasmussens rejse mod at indynde sig hos de muslimske vælgere.

I vinteren 2018 rejser Lars Løkke Rasmussen til Isam Bachiris hjemland, hvor Løkke underskriver den såkaldte Marrakech-aftale, der ifølge den politiske kommentator Hans Engell vil forpligte Danmark til at modtage flere afrikanske indvandrere. Mange af disse indvandrere kommer fra afrikanske lande, såsom Somalia og Libyen, hvor islam er den dominerende religion.

Lars Løkke Rasmussen benægter over for offentligheden, at hans statsledersignatur på EU- og FN-aftalen kommer til at forårsage en øget migrantstrøm fra den tredje verden.

“Løkke snyder folk, fordi han lader som om, at FN-teksten ikke forpligter. Sådan fungerer dansk og nordisk politik ikke, og Løkke ved det,” siger Hans Engell og fortsætter:

“Løkke og hans efterfølgere (statsminister Mette Frederiksen, red.) vil i kommende år blive mindet om vores forpligtelser af Dansk Flygtningehjælp, Amnesty, Røde Kors, FN-forbundet plus Venligboerne og andre NGO’er i flygtninge- og indvandrer-miljøet,” slår Hans Engell fast.

Lars Løkke Rasmusens islamofile kurs er åbenlys. Tirsdag deltager han i en ramadanmiddag sammen med en islamist, der har bakket op om en terrorsigtet muslim. Også flere fremtrædende notabiliteter fra det jødiske miljø deltager i det muslimske arrangement. Der er tale om en tidligere overrabbiner samt en musiker fra Det Kongelige Kapel, der er tilknyttet Det Kongelige Teater.

Det er bizart, at indflydelsesrige jøder bakker op om islamiseringen af Danmark. Hvert år betaler de danske skatteydere millioner af kroner for militær- og politibeskyttelse af flere jødiske institutioner såsom Synagogen i København, jødiske butikker samt en jødisk privatskole. Det jødiske samfund spiller på flere heste, når det fremmer koranens budskab og giver kontroversielle muslimer opbakning. Det jødiske samfunds loyalitet overfor Danmark kan på sigt drages i tvivl, hvis denne udvikling fortsætter.

Tirsdag kan Løkke byde sin virtuelle borddame Kathrine Lilleør op til arabisk kædedansk under ramadanfesten. Den islamofile folkekirkepræst er tynget af hede utroskabsrygter, hvor hun, ifølge Politikens oprindelige udsagn, har vist sig nøgen over for den trinde eksstatsminister. Hvad siger koranen om utroskab?

Lars Løkke Rasmussen omfavner i den grad islam i sin jagt på fornyet magt.

*

Læs mere om Lars Løkke Rasmussens nye multikulturelle planer i dansk politik, der trækker tråde til Pakistan, Tyrkiet, Irak og Afghanistan

2 Kommentarer på "Islamist Isam Bachiri støttede terrormistænkt: Nu fejrer han ramadan med Lars Løkke Rasmussen"

  1. Så kan de jo skåle for den sædvanlige store talmæssige succes for dette års ramadan-terrorkampagne (over 3.000 ofre og man tæller stadig, sidste års tal på ca 3.600 ofre opnås indenfor nogle få dage, hvis den nuværende hastighed holdes).. se den daglige opdatering på Pamela Gellers side.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.