Kærligheden sejrede? Nej, islam sejrede!

Kærligheden sejrede? Tja, ret beset var det islam, der sejrede.

Musikeren Esben Svane måtte lade sig tvangskonvertere til islam for at få sin udkårne – irakiske Ihan Haydar. Hvorvidt Esben Svane også mistede forhuden i forsøget på at stille sin fundamentalistiske mellemøstlige svigerfamilie tilfreds, melder historien desværre intet om.

Læs hele historien om Esben Svanes tvangskonvertering til islam hos BT

2 Kommentarer på "Kærligheden sejrede? Nej, islam sejrede!"

  1. Det er jo hans eget valg. Jeg er fuldstændig ligeglad med den mand. Han må ligge som han har redt. I modsætning til muslimerne har han rent faktisk haft et frit valg i denne situation.
    Og forøvrigt går jeg helt klart ind for retten til omskæring af drengebørn; det er en vigtig del af jødedommen og det var sjovt nok aldrig et problem for os, før muslimerne kom til landet. Rent faktisk betragtede lægerne det også som et hygiejnisk fornuftigt indgreb.. jeg fatter ikke hvordan danskerne kan samle underskrifter ind til forbud mod omskæring af drengebørn og svine deres medborgere, der går ind for at man viser forståelse for jødernes situation, til, med sætninger som “Du støtter lemlæstelse af drengebørn!” og meget andet.
    Jeg synes, jøderne- og muslimerne- selv må bestemme om deres drengebørn skal omskæres. Det gider jeg ikke blande mig i. Problemet kommer den dag, de vil have at andre gør det. Og det har jøderne så vidt jeg ved aldrig nogensinde forlangt af deres danske medborgere..

  2. hvor dum kan man være, at gifte sig med en “fremmed fjende“

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.