Enhedslisten chokerer: Pernille Skipper fejrer ramadan med den pakistanske hadprædikant Naveed Baig

Den yderste venstrefløj kan igen kobles til radikal islam. Enhedslistens tidligere partileder, Pernille Skipper, har planlagt at fejre muslimsk ramadan i fællesskab med en imam, der står bag dødstrusler. 11. maj 2021 deltager folketingspolitikeren Pernille Skipper i et islamisk arrangement sammen med den pakistanske imam, Naveed Baig.

Hadprædikanten Naveed Baig er blevet forbundet til yderliggående islamisme og drabstrusler. I 1994 kom Naveed Baig med direkte dødstrusler fra prædikestolen i en københavnsk moské.

“Hvis han ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til, red.) at dræbe ham,” tordnede Naveed Baig.

Det var Danmarks Radios nuværende korrespondent og cavlingprisvinder, Puk Damsgård, der afslørede Naveed Baigs trusler i 2006. Historien fyldte overskrifterne i de landsdækkende medier. Pernille Skipper kan altså ikke undskylde sig med, at hun ikke kender til imam Naveed Baigs grufulde historik.

Naveed Baig er uddannet fra et islamisk universitet i sit hjemland Pakistan. Shariauddannelsen tog fem år. Efterfølgende har Naveed Baig været en del af ledelsen af islamistbevægelsen Minhaj-ul-Quran. Der er tale om en organisation, der stiler efter at oprette et kalifat. Minhaj-ul-Qurans grundlægger har støttet Taliban-terroristerne i Afghanistan, der tvang kvinder i burkaer og stenede utro kvinder til døde. Minhaj-ul-Quran går ind for islamisk dødsstraf, hvis personer håner Muhammed. Naveed Baig var udenrigsordfører for Minhaj-ul-Quran i to år.

Enhedslisten og Pernille Skipper har tidligere været forbundet med radikal islam. Kort før folketingsvalget i 2019 blev Skipper fotograferet med Enhedslistens muslimske medlem, Kasem Said Ahmad.

Kasem Ahmad var Muhammedkrisens bagmand, der opildnede til uroligheder mod danske interesser i Mellemøsten. Kasem Ahmad har været forbundet til islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir, og han har åbent støttet steningsdrab på utro kvinder.

“Hvis en ægteskabsbryder, enten mand eller kvinde, begår hor, så er deres blod haram, og de skal dræbes ved stening. Hvis hun er jomfru, så er straffen piskeslag,” lød det fra Enhedslistens medlem.

Kasem Ahmad er i dag blevet ekskluderet fra Enhedslisten, og Pernille Skipper måtte tage afstand fra den tidligere partifælle.

Den omstridte ramadanmiddag, hvor Pernille Skipper og hadprædikanten Naveed Baig fejrer koranens budskab, er arrangeret af den tyrkiske aktivist Özlem Cekic. Den tidligere SF-politiker, Özlem Cekic, har fortalt, hvordan hun har villet ofre sit liv som martyr for Allah i den islamiske jihadkamp.

Pernille Skipper og Enhedslisten er nu flere gange blevet knyttet til radikal islam og religiøse dødstrusler.

Hvornår stopper Enhedslisten med at støtte islam? Skal det koste menneskeliv?

*

Kritiske journalister kan kontakte Enhedslisten her:

Pernille Skipper, folketingsmedlem

Email: pernille.skipper@ft.dk

Mobil: 6162 4203

2 Kommentarer på "Enhedslisten chokerer: Pernille Skipper fejrer ramadan med den pakistanske hadprædikant Naveed Baig"

  1. islamisterne vokser hastigt, og så endda i den etniske danske befolkning, WELCOME TO HELL 💀☠️

  2. Er ikke spor chokeret over at Enhedslisten deltager i sådan noget. Men Kathrine Lilleørs navn chokerer mig! Endnu en præst til boykot-listen..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.