Palæstinenseren Noureddine Mahmoud Abdul Aziz slipper for udvisning efter knivangrebsforsøg på Rasmus Paludan

Libaneseren / palæstinenseren Noureddine Mahmoud Abdul Aziz, der angreb Rasmus Paludan med en kniv grundlovsdag 2020, bliver alligevel ikke udvist af Danmark. Noureddine Aziz har større tilknytning til Danmark end til Libanon. Det har Vestre Landsret besluttet.

Se også Iranske Jino Doabi vil ikke kaldes iraner: Prøver at starte en retssag

2 Kommentarer på "Palæstinenseren Noureddine Mahmoud Abdul Aziz slipper for udvisning efter knivangrebsforsøg på Rasmus Paludan"

 1. Søren Papes bøsseven får en på kassen, fordi han bliver afvist af en czekisk advokat på en bar i København: Manden sidder varetægtsfængslet i lang tid før han får en udvisningsdom!
  Palæstinenser prøver at stikke Rasmus Paludan ned: Ingen udvisning.
  Hvordan Vestre Landsret, uden at blinke, kan påstå at manden har større tilknytning til Danmark end til Libanon, er et af denne verdens lidt større mysterier- men dog ikke større end at man hurtigt kan komme til følgende konklusion:
  Der dømmes politisk i de danske retslokaler!

  Hvis ikke det her på en eller anden måde ændrer sig indenfor et årti er vi at betragte som intet bedre end en bananrepublik- undskyld, et bananmonarki.. og jeg må indrømme at jeg har INGEN ideer til hvordan denne udvikling skal kunne vendes, når folkeopinionen i en vis grad og magtsystemet i dén grad er imod højrepatriotiske mennesker. Det er ikke blevet spor bedre siden Glistrup-sagen. Hvordan skal det her nogensinde kunne ende fredeligt, når landets domstole provokerer befolkningen med domme, der går direkte imod dens liv og sikkerhed??
  Den dom er en skændsel!

 2. Så kan livet gå sin vante gang i Bazar Vest.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.