George Floyd-sagen: Sort jurymedlem bakker op om Black Lives Matter-bevægelsen

Den amerikanske retssag, hvor en hvid politibetjent er dømt for at dræbe den kriminelle George Floyd, er begyndt at smuldre. På ovenstående foto ses en af de 12 nævninge, der dømte den hvide politibetjent i retten for få uger siden. 31-årige Brandon Mitchell signalerer, at han allerede afsagde dommen over den hvide betjent over et halvt år inden, retssagen begyndte.

28. august 2020 deltager Brandon Mitchell i en demonstration, der sætter fokus på sortes rettigheder i USA. Den afroamerikanske mand bærer en T-shirt, der støtter op om Black Lives Matter-bevægelsen. Brandon Mitchells T-shirt har også en tekstmæssig reference til anholdelsen af George Floyd, hvor en betjent brugte sit knæ til at pacificere den kriminelle Floyd, der var dømt for væbnet røveri og narkoforbrydelser.

Ved den omtalte demonstration i sommeren 2020, som Brandon Mitchell deltog i, var George Floyds nærmeste familie på talerlisten og tordnede mod den racistiske uretfærdighed mod deres slægtning.

Der er ingen tvivl om, at Brandon Mitchell støtter Black Lives Matter-bevægelsens agenda.

I foråret 2021 begynder en større udvælgelsesproces i forbindelse med den forestående retssag. Her skal myndighederne finde de 12 nævninge, der skal dømme eller frikende den hvide betjent. Brandon Mitchell svarer på en række spørgsmål, der handler om eksempelvis racespørgsmål, politik og Mitchells personlige baggrund. Et af spørgsmålene går på, om Brandon Mitchell tidligere har deltaget i demonstrationer mod politibrutalitet. Brandon Mitchell sætter kryds ved ‘nej’.

Det står klart, at der er tale om en løgn fra det sorte jurymedlems side, da han tidligere har demonstreret imod politiets magtanvendelse. 29. marts 2021 går retssagen mod den hvide betjent Derek Chauvin i gang. Det sorte jurymedlem, Brandon Mitchell, sidder klar i nævningeskranken og skal være med til at afgøre retssagen.

20. april 2021 falder dommen. Den hvide betjent findes skyldig i alle tre anklagepunkter i drabssagen. Derek Chauvin står til flere årtier bag tremmer.

Alle, der mener, at dommen i George Floyd-sagen er retfærdig, bør spørge sig selv: Vil du dømmes af en nævning, der har taget stilling, allerede inden retssagen er begyndt?

1 Kommentar på "George Floyd-sagen: Sort jurymedlem bakker op om Black Lives Matter-bevægelsen"

  1. Nærmest komisk at denne mand går rundt med et billede af Dr King på sin T-shirt. Hvis der lige netop var noget, King IKKE var fortaler for, så var det denne slags black supremacy-kultur, som BLM står for. Tværtimod, faktisk. Men det har nutidens ungdom og deres hjernevaskere i “uddannelses”-sektoren vist glemt alt om. Hele hans projekt er blevet perverteret og ødelagt. Jeg tror faktisk han sidder i Himlen og skummer af raseri lige nu, sammen med Robert og John F., over den udvikling, tingene har taget, og især for brødrene Kennedys vedkommende, den udvikling, deres parti har taget..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.