Jino Victoria Doabi fra Det Radikale Venstre opfordrer muslimer til at masseanmelde politiske modstandere på Facebook

Mange danskere undrer sig over, hvorfor de får karantæne på de sociale medier. Her er et unikt indblik i, hvordan muslimske indvandrere masseanmelder i flok. Det er den radikale politiker Jino Doabi, der står bag opfordringen til muslimsk censur på Facebook.

“Jeg er desværre nødt til at spørge om I har lyst til at bruge 30 sekunder på at anmelde opslaget,” skriver Jino Victoria Doabi.

Senere forfiner Jino Doabi masseanmeldelsen i fællesskab med muslimer på Facebook. De aftaler, hvilken karakter Facebookanmeldelsen skal have. I dette tilfælde falder valget på ‘hadefuld retorik’ og ‘falske oplysninger’.

Der er tale om en åbenlys strategi og planlægning, der skal ende i censur og udelukkelse af muslimernes politiske modstandere.

Jino Doabis opfordring stammer fra Facebookgruppen ‘Muslimer til Stemmeboksene’. Her er samlet tusindvis af muslimer, der – under dække af at debattere dansk politik – ofte ender med at masseanmelde deres modstandere i indvandringsdebatten. Den islamiske Facebookgruppe er styret af en libanesisk kvinde og hendes familie, der bor på Sydsjælland.

Jino Doabi er iransk statsborger og har en midlertidig opholdstilladelse i Danmark. Hun er politiker for De Radikale og er kandidat til det kommende kommunalvalg i København.

I foråret 2019 arbejdede Jino Doabi for Sofie Carsten Nielsen, da partilederen førte valgkamp forud for folketingsvalget. Jino Doabi er ofte i medierne, hvor hun fortæller om sit overordnede mål – et dansk pas og statsborgerskab. Den iranske kvinde er meget klar i mælet:

“Jeg elskede Danmark rigtig højt … Men det er ændret nu,” erklærer Jino Doabi i Danmarks Radio.

Dette giver et foruroligende indblik i samarbejdet, som en indvandrerpolitiker fra Det Radikale Venstre har med muslimer i parallelsamfundene, hvor man kan tromme sine medmigranter sammen og handle i flok. Det handler om at veksle den dominanskultur, man deler i indvandrermiljøerne – til rå censur og magtudøvelse mod danskerne. Forestil dig hvad denne iranske statsborger kan gøre, hvis hun vælges til et politisk embede og kan samle tusindvis af herboende muslimer og migranter bag sig.

Det Radikale Venstre har et kæmpe problem, når de slipper en censurlysten iransk kvinde – som Jino Doabi – fri i det danske demokrati.

Hvad siger Sofie Carsten Nielsen til denne opførsel fra sin iranske kandidat og samarbejdspartners side?

*

Kritiske journalister kan kontakte Sofie Carsten Nielsen her:

Email: sofie.carsten.nielsen@ft.dk

Telefon: 6162 5673

4 Kommentarer på "Jino Victoria Doabi fra Det Radikale Venstre opfordrer muslimer til at masseanmelde politiske modstandere på Facebook"

 1. REMIGRATION NU, især m’erne

 2. Vi har nu taget imod utallige mennesker fra mange lande, hvis kultur vi ikke har meget tilfælles med. Vi har reddet utallige liv, sørget for forplejning, rettigheder, velvære og meget andet. Og hvad er takken??!
  Jeg gider ikke at uddybe denne kommentar, for mit raseri over deres opførsel er stærkt tiltagende for hvert sekund, der går..

  • ENIG
   “små” drenge fra den muslimske kultur, opfører sig som lort

   • Fordrukken Taber | 4. maj 2021 ved 12:52 |

    akuma; jeg synes efterhånden at de allesammen opfører sig arrogant, nedladende og svinsk overfor den befolkning, der har givet dem husly, værdighed og deres liv tilbage. Det er både unge og gamle, mænd og kvinder, der nærmest opfører sig som om vi danskere er en laverestående afskyelig race.
    Lad os forestille os et eksempel: Hvad ville afrikanerne mon sige hvis vi lige pludselig “flygtede” til Afrika i millionvis og efter at være “installeret” dernede begyndte at komme med det ene forlangende efter det andet, samtidig med at vi kaldte afrikanerne for racister, fordi ikke alle tog imod os med åbne arme, og anrettede terrorangreb mod dem på samme tid, udover at massebygge kirker over hele kontinentet, støttet af europæiske donorer, fra det selvsamme kontinent, som vi påstod at være flygtet fra, mens vi også tog på ferie i det Europa, vi påstod at være truet på livet i.. mon ikke, der var nogle, der ville blive stærkt provokerede og på et eller andet tidspunkt tage sagen i egen hånd? Bare et tankeeksperiment, men jeg anser det for sandsynligt at den situation, vi har i Europa nu, kan eskalere i en grad, så europæerne får nok og vi ender i franske tilstande, hvor militæret må slå alarm og advare mod situationen- denne gang bare for hele Europa. Det bliver især aktuelt hvis de rabiate Grünen vinder valget i Tyskland..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.