4. maj: Dengang Socialdemokratiet støttede drab på danske frihedskæmpere

Når du sætter lys i vinduerne 4. maj, så send en tanke til de ofre, der måtte lade livet under besættelsen. Tragiske dødsfald, der ikke mindst skyldtes Socialdemokratiets opbakning til nazisternes henrettelser af modige frihedskæmpere.

I 1942 opfordrede den socialdemokratiske statsminister, Vilhelm Buhl, til en nådesløs jagt på de fædrelandskærlige frihedskæmpere, der gik imod besættelsesmagten. Socialdemokratiets ledelse erklærede, at danske frihedskæmpere, der blev fanget, fortjente at blive henrettet.

I dag har Socialdemokratiet igen fået statsministermagten over befolkningen. Hukommelsen er desværre kort hos danskerne.

*

Giv Hard Line din vælgererklæring her

1 Kommentar på "4. maj: Dengang Socialdemokratiet støttede drab på danske frihedskæmpere"

  1. På denne 4.maj bør man tænke tilbage og reflektere over de fås kamp mod de mange, og deres svære odds. De danske frihedskæmpere kæmpede ikke kun mod nazisterne, de kæmpede også imod deres egen befolkning, der i stor stil bakkede op om regeringens samarbejdspolitik, og som anså frihedskæmperne som “terrorister” og “uansvarlige unge”, med opfordringen fra Vilhelm Buhl til at stikke sine frihedselskende landsmænd til politi og besættelsesmagt som det værste landsforræderi sat i system, med klare mindelser om nutidens udskamning af patrioter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.