De hader os

Stram Kurs har i månedsvis ikke fået lov til at demonstrere i eller i nærheden af ghettoer. Politiet har nægtet os denne grundlovssikrede ret med henvisning til “sikkerheden”. Det er en gummibegrundelse, da politiet af hensyn til sikkerheden ikke behøver at redegøre for, hvorfor dets sikkerhedsvurdering er, som den er i det konkrete tilfælde.

Men efter det voldelige overfald på et Stram Kurs medlem i forbindelse med en demonstration på Nørrebrogade lykkedes det at afholde en demonstration på Den Røde Plads på Nørrebro. Demonstration afdækkede en perlerække af muslimsk dominansretorik og direkte trusler.

Politiet skred som sædvanligt ikke ind. Den eneste, der blev konfronteret af politiet, var et medlem af Stram Kurs, der var iført skudsikker vest (noget man åbenbart skal have tilladelse til at være iført i det offentlige rum – hvilket han havde).

Man må lade de fremmødte muslimer til demonstrationen, at de ikke stikker noget under stolen. De er sig pinligt bevidste om, hvad demografien kommer til at betyde i de kommende år. Danskerne? De sover fortvarende tornerosesøvn.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

Be the first to comment on "De hader os"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.