Coronapas: Er Danmarks sundhedsminister fuld af løgn?

Er Magnis Heunicke fuld af løgn?

4 Kommentarer på "Coronapas: Er Danmarks sundhedsminister fuld af løgn?"

 1. den lille magtliderlige gnom👹 håber nemesis rammer ham hårdt og brutalt.

 2. En typisk løgn fra en politiker, der bruger salamimetoden til yderligere erodering af befolkningens rettigheder.
  Coronapasset er en opdeling af danskerne i et B- og et C-hold. A-holdet, de urørlige, er naturligvis slet ikke omfattet af denne lovgivning. B-holdet er dem, der adlyder myndighederne og fremviser deres elektroniske lænke, passet, hvorend de kommer frem i livet. C-holdet bliver dem, der ikke adlyder. De mister næsten alle deres rettigheder og formenes adgang til samtlige steder, der har krav om og adlyder herskernes krav om coronapas. På sigt vil man (min formodning) inkludere socialkredit-points i passet og lægge det sammen med det aktuelle officielle danske pas, sådan at man ikke kan undslå sig nogetsomhelst af hvad der følger med registreringerne på passet, såsom socialkredit-points, klima-points, antiracismepoints, diversitetspoints, ligestillingspoints, grønne points osv..
  Lyder det som et mareridtsscenario? Helt enig. Og vi er der allerede.
  Jeg formoder at Stram Kurs er imod denne lovgivning. Andre politiske partier, der er imod lovgivningen, er Nye Borgerlige og Folkepartiet JFK21. Tilsammen har disse tre partier 4 mandater i Folketinget, i form af de 4 Nye Borgerlige folketingsmedlemmer på Borgen.
  Resten af partierne er FOR lovgivningen.
  Der er en underskriftsindsamling igang på Borgerforslag.dk til fordel for et FORBUD mod vaccinepas indenfor Danmarks grænser. Jeg vil indtrængende opfordre alle til at gå ind og skrive under og til at opfordre andre til at skrive under og fortælle alle, de kender, om underskriftsindsamlingen.
  Den lov SKAL stoppes.
  Jeg tænker efterhånden at det kan være nødvendigt at nogen opretter en eksilregering i udlandet; i en stat, der støtter frihed og borgerrettigheder. Et forslag må nødvendigvis være at man opretter eksilregeringen i et land, der ikke har en udleveringsaftale med Danmark.

 3. Hun fik i hvertfald ikke svar på hinden spørgsmål.
  Hun spurgte: Er det korrekt at der laves covid / vaccine – pas.

  I den henseende vil jeg kaldet TVANG og ikke frivillig tvang.
  Det er lagt i ovnen med begrænsning af folks frihed. Grundlovsbrud.

  Det ser ud ti at de skide demokrater ikke kan andet, Løkke kunne jo også.! De ligner mest af alt de Demokratiske tyveknægte i USA med deres Forfatningsbrud og valgtyveri/svindel. BIG_TECH støtter jo lortet.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.