Haderslev: Kurdiske Refat Mohamad udvist af Danmark for bestandig; dømt for afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler

Interessant historie på Syrienblog.

Kurdiske Refat Mohamad er blevet udvist for bestandig i forbindelse med en dom, der omfattede afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler. I stedet for at udvise Refat Mohamad øjeblikkeligt er han blevet placeret på institutionen Kofoedsminde. På institutionens hjemmeside kan man læse, at en anbringelse på en åben afdeling med beskæftigelse begynder ved kroner 5.776,- per døgn. En anbringelse på Kofoedsmindes lukkede afsnit koster formentlig det dobbelte.

Der vil være god fornuft i og mange penge at spare ved at sende udviste velfærdsmigranter retur til deres oprindelseslande umiddelbart efter domsafsigelsen. I stedet holder myndighederne et cirkus i gang, der koster de danske skatteydere millioner (milliarder?) af kroner på årsbasis.

Følg Syrienblog her


Se også Svenskerne skulle ‘åbne deres hjerter’ for muslimske migranter – fik et uledsaget terrorbarn

3 Kommentarer på "Haderslev: Kurdiske Refat Mohamad udvist af Danmark for bestandig; dømt for afpresning, frihedsberøvelse, ulovlig tvang, tyveri, hæleri, bedrageri, røveriforsøg og vidnetrusler"

  1. Kofoedsminde
    Højbovej 6, 4970 Rødby
    Der skal serveres Gris, selv om det er en fornærmelse mod grisen.

    Seld lorten hjem til dadlerne og gederne.

  2. Mon ikke han hurtigt vender tilbage som “flygtning” igen?..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.