Svenskerne skulle ‘åbne deres hjerter’ for muslimske migranter – fik et uledsaget terrorbarn

I sommeren 2014 appellerede den svenske statsminister, Fredrik Reinfeldt, til befolkningen og bad svenskerne om at modtage tusindvis af asylansøgere fra muslimske lande. Den nu berømte tale er sidenhen blevet kendt som ‘åben jeres hjerter’-talen.

“Jeg beder det svenske folk om tålmodighed og om, at I åbner jeres hjerter for mennesker under stor belastning, der er truet på livet og flygter til Europa,” lød det fra Fredrik Reinfeldt.

Få år senere kan svenskerne se resultatet af den naive flygtningepolitik. Syv borgere bliver knivoverfaldet af en afghansk asylansøger, der kom til landet i årene efter Fredrik Reinfeldts tale.

I februar 2016 ankommer den dengang 17-årige Tamim Sultani til Sverige som uledsaget flygtningebarn fra Den Islamiske Republik Afghanistan. Billeder af den afghanske mand giver en stærk formodning om, at Tamim Sultani har løjet om sin alder for at opnå asyl i Sverige.

Den afghanske indvandrer lærer ikke svensk. Han får sociale ydelser og takker for gæstfriheden i Sverige ved at begå narkokriminalitet. Alligevel bliver Tamim Sultani ikke sendt hjem til Afghanistan.

I foråret 2021 går Tamim Sultani amok i en terrorrus i den sydsvenske by Vetlanda. Den afghanske terrorist stikker syv ofre med en kniv på fem forskellige gerningssteder i byen. Den afghanske terrorist bliver til sidst skudt af politiet.

Den nu tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt er ikke blevet stillet til regnskab for sin lempelige asylpolitik, der blandt andet bød en afghansk terrorist velkommen.

Det viser sig, at både Fredrik Reinfeldt og terroristen Tamim Sultani begge har narkotika tæt inde på livet. I efteråret 2019 stormer politiet Fredrik Reinfeldts herskabslejlighed i Stockholm. Her finder man kokain og store kontantbeløb. Fredrik Reinfeldts søn får senere en narkodom – præcis som den afghanske terrorist Tamim Sultani.

*

Mere om terrorangrebet i Vetlanda på Snaphanen

Se også Afghanske Tamim Sultani, der stod bag terror i Vetlanda, var enligtkommende asylbarn; fik ophold i Sverige via særlov

1 Kommentar på "Svenskerne skulle ‘åbne deres hjerter’ for muslimske migranter – fik et uledsaget terrorbarn"

  1. ‘åben jeres hjerter’-talen’ = ” Luk jeres hjerne talen”

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.