Vidste du? Morten Østergaard og kendt TV 2-journalist er venner og naboer.

Det er en kendt sag, at danske nyhedsjournalister ofte har et betænkeligt tæt samarbejde med politikerne.

Et af de mere fordækte forhold er mellem den radikale Morten Østergaard og den kendte TV 2-redaktør Anders Langballe. Morten Østergaard og Anders Langballe er nære venner, og de er samtidig naboer i en eksklusiv rækkehusbebyggelse i København.

Der er tale om en uhellig alliance, hvor tv-seerne ikke aner, at det er to gode venner og naboer, der optræder sammen på skærmen. Anders Langballe som interviewer og Morten Østergaard, der svarer beredvilligt på de venlige spørgsmål.

I sommeren 2014 er Morten Østergaard og Anders Langballe til koncert sammen på Amager i København. De to venner nyder tonerne fra popbandet TV-2 og Thomas Helmig.

“Det var en fremragende koncert,” fortæller Anders Langballe dagen efter.

Få år senere kan danskerne opleve TV 2’s Anders Langballe, der interviewer Morten Østergaard op til kommunalvalgkampen i 2017.

“Glæder mig til en dejlig dag med Anders Langballe,” erklærer Morten Østergaard.

Få timer senere bliver Morten Østergaard interviewet af Anders Langballe, der dengang havde det magtfulde job som TV 2 Nyhedernes politiske redaktør.

Anders Langballe er også fremme og beskytte sin ven Morten Østergaard, da den radikale partileder må forlade sin post på grund af en række sexovergreb mod unge kvinder.

“Sexismen bliver grov, når sexisme bruges som et magtmiddel. Sådan er Morten ikke. Mange politikere kan lære noget af Mortens ordentlighed,” erklærer Anders Langballe, da Morten Østergaard indrømmer flere sexkrænkelser.

44-årig Anders Langballe har i dag sagt sit job op hos TV 2 Nyhederne, og han arbejder nu for en interesseorganisation, der varetager handicappedes interesser. Den tidligere politiske redaktør optræder stadig jævnligt på skærmen hos de forhenværende kollegaer hos TV 2, når han fortæller om både egne og handicappede borgeres skavanker og politiske krav.

Når forårssolen dukker op, så kan Morten Østergaard i rækkehus nummer 19 skåle indover hækken til Anders Langballe, der bor i nummer 21. De to bor i den eksklusive andelsbebyggelse Oxford Have i København.

Her er det i høj grad repræsentanter fra medieeliten og den politiske klasse, der lever side om side. Der er ingen muslimske indvandrere, så langt øjet rækker, og multikulturen er fortrængt af de fine hvide ejendomme, der emmer af moderne arkitektur.

Sådan arbejder journalister og politikere tæt sammen om deres fælles dagsorden.

7 Kommentarer på "Vidste du? Morten Østergaard og kendt TV 2-journalist er venner og naboer."

 1. kammerateri til den store guldmedalje, en form for korruption.

 2. fordækte forhold. ?
  Jammen puha. Er der Prut i det også.? Kommunister har det jo med at kysse hinanden.

  https://www.britannica.com/biography/Erich-Honecker

  Honecker fik jo dødskysset af Gorbatjof.

 3. Hele slænget hænger ud med hinanden og belærer danskerne om, hvordan de skal opføre sig, mens de selv lever det gode liv i dyre boliger. Stor respekt til Uwe Max for at have modet til at gå imod den korrupte danske mediesump.

 4. se blot: Skatteyderne hænger på importen.
  ——————————————————————————————————————————
  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12800831/indvandrere-og-efterkommere-med-ikkevestlig-baggrund-er-overrepraesenterede-blandt-coronasmittede/
  03.03.2021 KL. 20:45
  Indvandrere og efterkommere med ikkevestlig baggrund er overrepræsenterede blandt corona-smittede
  Indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande udgør 8,9 pct. af befolkningen, men 23 pct. af de corona-smittede. Det samme billede tegner sig i vores nabolande.
  ——————————————————————————————————————————-
  Gad vide om Mette Mink vil handle, som om det var Mink.
  Gør hun det har hun min stemme, ellers ikke.
  Det er jo tros alt noget værre end bare et pelsdyr, men dyr med “Mospudehår”

 5. https://hodjasblog.one/statsmagten-slaar-til-generation-identitaire-forbudt-i-frankrig/
  I dag bekendtgjorde Macrons indenrigsminister, at man har opløst Generation Identitaire. Angiveligt for at opildne til had, diskrimination og vold. Dette sker på trods af at ingen er dømt for disse ting. Generation Identitaire har insisteret på at være en ikke-voldelig højreorienteret bevægelse, der igennem opfindsom aktivisme har kritiseret magten i Frankrig. Man har tidligere forsøgt at gå rettens vej, for at ramme Generation Identitaire, men da der ikke var noget at komme efter, har man så valgt at bruge sin politiske magt til at opløse organisationen.

  JO OOO,
  dET GÅR GODT.

  • Et kæmpe svineri af Macron. Den dag, han selv bliver offer for kulturberigelsen, åbner jeg f….. en flaske champagne. Det samme med diktator Mink-Frederiksen. Og det er er løfte herfra.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.