Islams følgesvend: Dronning Margrethes livgarder håner voldsoffer

Søren Kragh er en sjælden islamofil repræsentant for det danske forsvar. Den våbentrænede midtjyde, der har bosat sig i København, håner her et dansk voldsoffer på mest nederdrægtige måde.

Lørdag bliver en dansk mand passet op af en gruppe indvandrere på Nørrebro, hvor en gerningsmand sparker og slår offeret i ansigtet. Voldsofferet bliver efterladt blødende, mens migranterne flygter.

Det får livgarderen og tastaturkrigeren Søren Kragh frem i forreste geled på de sociale medier.

“Mon ikke vedkommende (voldsofferet, red.) selv har opsøgt det,” lyder det fra Søren Kragh.

Afskylighederne fortsætter, da Søren Kragh omtaler omstændighederne ved det blodige overfald som ‘her er der BINGO’.

Det er svært at finde ord for en dansker, der sidder og fryder sig over landsmænd, der bliver overfaldet og slået til blods af udlændinge.

Hverken Kongehuset eller Forsvaret har kommenteret hadprædikanten Søren Kraghs opførsel.

*

Kritiske journalister kan kontakte de indblandede aktører her:

Det Danske Kongehus:

Telefon: 33 40 39 00

Email: kom@kongehuset.dk

Den Kongelige Livgarde:

Telefon: 41 93 36 42

Email: lg@mil.dk

3 Kommentarer på "Islams følgesvend: Dronning Margrethes livgarder håner voldsoffer"

 1. stik bajoneten ind Søren Kragh, du er ikke en værdig garder, islamofile svin

 2. Utroligt. Endnu et eksempel på en ung person, der for det første ikke gider orientere sig og for det andet tror på alt, hvad der kommer ud af den statsautoriserede presse. Gad forøvrigt nok vide, hvor han har fundet løgnen om Uwe “Marx” Jensen henne?
  Højreorienterede kan ikke gå i sikkerhed noget sted mere, når statspropagandaen på bedste Sovjet-vis maler dem i nazi-farver og gentager løgnen for de nye generationer.
  I første omgang skal den pågældende soldat beklage sit opslag og så trække det tilbage. Men det er jo slet ikke nok. Der er foregået en landsomfattende hjernevask imod Stram Kurs og andre højreorienterede partier og bevægelser. Hvis ikke det kan stoppes, så bliver der dødsofre. Og formentlig flere af dem, hvis/når de fortsatte overfald på højreorienterede fortsætter og myndighederne og befolkningen bliver ved med at se gennem fingre med det.
  Personlig kommentar til Uwe: Der må da være mulighed for at undersøge om ikke et sagsanlæg mod Søren Kragh er en mulighed, da det da vist er fremsat i et stort offentligt forum? Den første udtalelse/påstand om at du skulle være “glad for Hitler” må være baseret på noget misinformation, manden har læst et sted- eller bare hans egen fejlagtige opfattelse. Uanset hvad er han jo ansvarlig for udtalelsen.

 3. Søren Kragh kunne passende forsætte med at beskytte majestæten. Det tér sig bedst at herren her klapper i.
  Denne omkobling aner ikke en skid om hvad Hitler foretog sig. Der Füherer gik i alliance med Stormuftien af Jerusalem under WW2.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.