Censur: Finn Nørgaard Foreningen sletter kritiske kommentarer

Filmanden Finn Nørgaard døde, mens han prøvede at beskytte ytringsfriheden og konfronterede en Islamisk Stat-terrorist, der ville dræbe en Muhammedtegner. Nu knægter den forening, der er oprettet i filminstruktørens navn, andres ytringsfrihed og udøver barsk censur.

Finn Nørgaard Foreningens administratorer har gennemgået foreningens Facebookprofil, og de sletter alt, hvad der minder om kritik af foreningens arbejde. Det sker på baggrund af, at Finn Nørgaard Foreningen for femte år i træk har givet en mindepris til en kontroversiel modtager – i år den somaliske kvindeforening Sahan.

Sahan er en kønsopdelt forening, der ligger i ghettoområdet Vollsmose. De muslimske kvinder er kendt for deres notorisk dårlige sprogevner og arbejdsvægring.

Mange iagttagere, heriblandt chefredaktøren fra det borgerlige medie Kontrast, har bemærket, at Finn Nørgaard Foreningens arbejde ikke stemmer overens med de tanker, som terrorofferet stod for.

Helt op til sin tragiske død var Finn Nørgaard optaget af den fejlslagne integration af muslimske indvandrere i Danmark og de vestlige lande. Finn Nørgaard delte blandt andet artikler fra det islamkritiske medie Den Korte Avis, og han skrev om ytringsfriheden, der er under pres fra ideologien islam. Det er skandaløst, at en forening, der bærer Finn Nørgaards navn, prøver at vanære det tankesæt, som den afdøde filmmand repræsenterede.

Den heltemodige Finn Nørgaard var til møde i Lars Vilks Komiteen, der har som erklæret mål at værne om ytringsfriheden, da han blev terrordræbt i 2015. Nu viser Finn Nørgaard Foreningen, at foreningen kun ønsker ytringsfrihed, hvis det flugter med foreningens islamofile synspunkter.

Det er sekretariatschef Pia Toftdal, der driver Finn Nørgaard Foreningen. Hun er nær samarbejdspartner med den mangeårige Danmarks Radio-chef, Ole Mølgaard. Han er en del af bestyrelsen i mindeforeningen.

De to venner arbejder med udviklingsprojekter i danske ghettoområder, hvor der er tårnhøje indvandrerproblemer. Det foregår efter FN’s stærkt venstreorienterede principper og finansieres i høj grad af danskernes skattepenge. Ole Mølgaard har sagt farvel til Danmarks Radio, og han er i dag udviklingschef på licensradioen Loud. En radiokanal, der er kendt for et lytterantal, der i perioder har ligget på nul personer.

Finn Nørgaard Foreningens kulturradikale ledelse har et forklaringsproblem. Det er en hån at censurere de stemmer, der taler på vegne af terrorofferet Finn Nørgaard.

Finn Nørgaard Foreningen truer med, at de fremover vil anmelde og blokere eventuelle kritikere på foreningens Facebookprofil.

***

Journalister kan kontakte Finn Nørgaard Foreningen her:

Pia Toftdal Rasmussen (sekretariatschef)

Email: pia.toftdal@gmail.com

Mobil: 29463919

Eller

Ole Mølgaard (bestyrelsesmedlem)

Email: olemlgaard@gmail.com

Mobil: 29463919


Se også Forening indrømmer: Finn Nørgaard var optaget af den fejlslagne integration 

2 Kommentarer på "Censur: Finn Nørgaard Foreningen sletter kritiske kommentarer"

  1. Det er lige netop en ondskabsfuld hån mod Finn Nørgaard at man uddeler prisen til åbenlyst uintegrerede muslimer år efter år. Og det ved bestyrelsen i foreningen udmærket. De har infiltreret foreningen og udskiftet det originale formål med et nyt; nemlig at ændre formålet, så foreningen ikke længere repræsenterer det, den skal påstå at stå til måls for. Lige som så mange andre foreninger og myndigheder i Danmark efterhånden..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.