Finn Nørgaard-prisen går til somaliere: Blev gadekunstneren Dan Park forbigået?

I weekenden modtog en gruppe uintegrerede muslimske kvinder Finn Nørgaard-prisen, der er opkaldt efter filminstruktøren, der blev dræbt i terrorangrebet på Lars Vilks Komiteen.

De somaliske kvinder, der har gjort sig bemærket med deres dårlige danskevner og arbejdsvægring, fik overrakt 50.000 kroner i Finn Nørgaards navn.

Men meget tyder på, at Finn Nørgaard ikke brændte for somaliske integrationsprojekter før sin tragiske død. Kort før sin død delte Finn Nørgaard et debatindlæg, der omhandler den svenske kunstner, ytringsfrihedskæmper og dissident Dan Park. Filmskaberen ville sætte fokus på den svenske kunstners vilkår.

Dan Park er blevet fængslet, og Parks værker er blevet destrueret af den svenske stat – en nutidig bogafbrænding med et uhyggeligt ekko fra Anden Verdenskrig. De politisk korrekte myndigheder på den anden side af Øresund knægter ytringsfriheden uden blusel.

Filmmanden Finn Nørgaard var optaget af ytringsfrihedens stækkede rammer. Han så, at politisk korrekthed sætter frihedsværdierne under pres.

133 dage efter at Finn Nørgaard deler opslaget om Dan Park, bliver filminstruktøren skudt af en Islamisk Stat-terrorist.

Terrordrabet sker, fordi Finn Nørgaard deltager i et arrangement, der vil værne om ytringsfriheden, når hadske muslimer truer og dræber. Efter Finn Nørgaards død har en samling kulturradikale hvert år uddelt en pris i filmmandens navn.

Prisen er blandt andet gået til en bandekriminel indvandrer, en kønsopdelt forening for muslimske mænd, en iransk sociolog, en dansk konvertit, en palæstinensisk debattør samt en forening for muslimske mødre.

Men Finn Nørgaard ønskede ikke, at multikultur skulle udbredes gennem islamvenlige projekter, der er orkestreret af muslimer og venligboere i fælles takt.

Få uger før Islamisk Stat-angrebet på en Muhammedtegner og dennes støttekomite skrev Finn Nørgaard ordene ‘muslimske fascister’ i et Facebookopslag. Han var træt af den muslimske terror.

Alt peger på, at Finn Nørgaard havde fået nok af de bivirkninger, som den muslimske masseindvandring har medført i Danmark og de vestlige lande.

Ytringsfriheden er under pres. Og kunstneren Dan Park er en af frontkæmperne, der udstiller magthavernes multikulturelle dagsorden – det så Finn Nørgaard.

Dan Park er blevet overset til Finn Nørgaard-prisen for femte år i træk.

2 Kommentarer på "Finn Nørgaard-prisen går til somaliere: Blev gadekunstneren Dan Park forbigået?"

  1. De sviner Finn Nørgaards minde til. Det er en ufattelig skændsel.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.