Censur: Nationens Kurs lukket af Twitter

For få dage siden klagede Twitter over, at sitet var blevet blokeret af magthaverne i Myanmar. Det var et angreb på den offentlige samtale, udtalte Twitters talsmand. I dag har Twitter så lukket kontoen Nationens Kurs, der skriver om ting med relation til Stram Kurs.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

5 Kommentarer på "Censur: Nationens Kurs lukket af Twitter"

 1. Jack Dorsey synes åbenbart der skal være et sæt regler for hans elskede venstreekstremister og et andet for alle andre..

 2. Hvad tid lærer I at holde jer fra disse Censur Svin
  Censursvinene inde på: TW, FB, Youtube Google, Appel, Instagram, Vimeo. Det er KUN for Børn, Mad og andet Sladder. Det er fyldt op med Mette “Minktyper”

  Rumble, Parle og mange flere

  • Vil Disse Sociale medier være her i Danmark, Skal de overholde Dansk lovgivning od dermed Grundloven, Ellers er det YT YT YT.

   • Fordrukken Taber | 9. februar 2021 ved 08:31 |

    Lige netop, Charles. Men sjovt nok har ingen politikere åbenbart set det nødvendigt at fremhæve overfor tech giganterne at der er noget, der hedder en Grundlov i Danmark og at Grundloven står over “fællesskabsreglerne”. Så et eller andet sted støtter de tech giganternes nedlukning og censur af højreorienterede. De kan ikke komme og påstå at “private firmaer” kan slette hvilketsomhelst indhold, de vil, for så siger de faktisk at Grrundlovens ytringsfrihedsregler ikke gælder for private virksomheder. Og det har twitter jo selv lige benægtet ifm den manglende censur af nedladende kommentarer imod Trump på hans (forhenværende) twitter-side, hvor Dorsey og hans kumpaner jo påstod at det var i orden, fordi det var en “offentlig” side. Her er jeg helt enig med Dorsey. Twitter er en offentlig side og skal derfor ikke have egne censur- eller “fællesskabs”regler, men rette sig efter det pågældende lands lov. Og den er entydigt imod censur.

 3. Så kender vi Twitter igen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.