Anmeldelse om kidnapning: Politiet skjuler signalementet af bortførerens ‘mørke hud’

Nordjyllands Politi efterforsker lige nu en mulig kidnapning af en 10-årig dreng, der opholdt sig i familiens have i Frederikshavn. Politiet beder borgerne kontakte ordensmagten, hvis de har observeret noget i området omkring det sted, hvor bortførelsen kan have fundet sted.

Det berøringsangste politikorps vælger at skjule signalementet, som det opskræmte forældrepar selv har lagt ud på de sociale medier. Den efterlyste bortfører skulle, ifølge anmelderne, have ‘mørk hud og sort hår’. Står ovenstående til troende, så har en indvandrer taget et barn, smidt den lille dreng over skulderen – for derefter at løbe afsted med det 10-årige offer.

Politiet finder det af uforklarlige årsager ikke nødvendigt at bringe et signalement af den ‘mørke mand’, der er efterlyst. I Sverige dækker politiet konsekvent over gerningsmænd med mørk hudfarve, der ofte stammer fra muslimske lande. Man vil ikke opildne til racisme og lader i stedet ofrene i stikken.

Svenske politifolk gav sagerne med de kriminelle indvandrere den hemmelige ‘kode 291’.

Har vi fået svenske tilstande i Danmark?

*

Læs mere om sagen i de danske medier

Giv Hard Line en vælgererklæring her

7 Kommentarer på "Anmeldelse om kidnapning: Politiet skjuler signalementet af bortførerens ‘mørke hud’"

 1. Mere svineri fra myndighedernes side. Og det kommer lige oveni dommen fra idag i mordforsøg-retssagen mod de 2 muslimer, der prøvede st dræbe Paludan. Så på den yderste højrefløj kan vi med andre ord ikke regne med at være beskyttet af loven. Det er noget ufatteligt svineri.

 2. nåh en kriminel sandneger endnu en gang

 3. 08.02.2021

  Islamiske Men in Black

  Forfatter: UMJ

  Smadrer danskejede forretninger på Nørrebro

  “De fleste forretninger i området har et mellemøstligt præg og er ejet af indvandrere fra muslimske lande. Her er kebabbutikker, burkabutikker, grønthandlere og caféer med muslimske ejere.

  Andersen og Maillard er en af undtagelserne. Forretningen er ejet og drevet af erhvervsfolk med etnisk dansk baggrund.

  Det er opsigtsvækkende, at hærværksfolkene går direkte efter at ødelægge en dansk-drevet café og bageri i det indvandrerprægede område.

  Andersen og Maillard har været udsat for omfattende hærværk og rudeknusninger de senere år. Ejeren har valgt en tilbagetrukket strategi og er ikke gået til medierne. Men de store træplader foran de knuste butiksruder taler deres eget sprog.

  Der er eksempler på flere beværtninger i området, med etnisk dansk ejerskab, der er blevet truet til at betale beskyttelsespenge til de lokale indvandrerbander.”

  mere på:
  https://www.document.dk/2021/02/07/men-in-black-demo-smadrer-cafe-paa-noerrebro-ejeren-er-etnisk-dansk/?fbclid=IwAR0c1cClU45OYkqW0_A5zsz0LUlwR81CdLNZP4WmESAlVncgWnrdWSVGt8Q

  • de skulle kraftedeme skydes hele bundet

  • Og de støttes nu helhjertet af venstrefascistpressen og det politiske estasblishment efter at de har fundet ud af at organisationen er dybt infiltreret af voldelige muslimer. De kan så bruges som rambuk mod de fredelige danskere. Meget smart af myndighederne..

   • Er han blevet lægeundersøgt bagi, ?
    Hvis der var tegn på noget, er det helt sikkert at der hav været en Sandneger med mospudehår på spil.
    For det ligger på til den slags.

    Knægten kom jo lykligvis selv hjem fra Sdr.Gade
    ———————————————————————————————————————————
    Undersøgelse fra WHO.

    Intet steds i verden, bliver der voldtaget så mange små drenge, som i den muslimske verden.
    (De skal jo lære det, de kære små)
    Muslimerne har en lang tradition for Prutte sex.
    En undersøgelse fortaget af WHO, har fornydlig viste, at 60% af Taleban har gonoré i endetarmen. Det er ligeledes i andre islamiske lande.
    Jo jo, siger Taleban det er fordi vi blander grøn og sort the – sludder, siger WHO man får ikke gonoré i endetarmen af grøn og sort the.
    I Afghanistan er der ca. 10 millioner trækkerdrenge mellem 8 til 24 år, der danser for, og med gamle Imamer.
    P.s
    For et par år siden blev en muslim i Sudan, taget på fersk gerning, mens han var ifærd med at voldtage naboen’s ged. Muslimen blev efterfølgende tvunget til at gifte sig med geden.
    Det vides, at de vil leve lykkelig til deres dages ende.
    Tju hej hvor går. Man må hermed sige, at Muslimer har en svaghed over for glatte Hulle og geder. !! 🙂

 4. Signalementet siger jo det hele.. – Og gang på gang får lortet ophold og statsborgerskab!
  Jeg skammer mig over vores regering!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.