Rasmus Paludan bandlyst af TikTok efter henvendelse fra britisk journalist

Ytringsfriheden har mange fjender. Og de har stor magt.

Det er lykkedes den britiske journalist Chris Stokel-Walker, der skriver for blandt andet WIRED, The Economist og Newsweek, at få bandlyst Rasmus Paludan fra Stram Kurs fra det sociale medie TikTok.

Chris Stokel-Walker er i øvrigt i gang med en bog om TikTok. Om Chris Stokel-Walker nævner sin egen rolle i forhold til censur på TikTok vil en eventuel fremtidig udgivelse afsløre.

Rasmus Paludan er tidligere blevet censureret af Twitter og Youtube, hvor hans videoer var nogen af de mest sete danske videoer.

Giv Hard Line en vælgererklæring og støt ytringsfriheden

2 Kommentarer på "Rasmus Paludan bandlyst af TikTok efter henvendelse fra britisk journalist"

  1. Personer som Stokel-Walker forstår ikke at tryk avler modtryk. Alle disse venstrefløjs personagers yndlingsbeskæftigelse er efterhånden at censurere alle os andre væk. Det betyder bare ikke at vi ikke eksisterer. Ig en dag kommer der selvfølgelig en modreaktion. Hvad, hvornår og hvordan er ikke til at sige, men jeg tror, der efterhånden er rigtig mange, der er rasende over censuren, udskamningen, demonetariseringen, Berufsverbot, sagsanlæg, generel undertrykkelse af ytringsfriheden osv.

    • Der er efter hånden mange man skal have adressen på,så man lige kunne snakke dem til fornuft.
      Modreaktionen er meget vel allerede på vej, man må så dertil sige: Jo før des bedre.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.