Muslimer forspilder aldrig en mulighed for at kræve islamkritik forbudt

Selvom fængslerne er fyldt med kriminelle fra islamiske lande, de fleste overfaldsvoldtæger begås af ikke-vestlige migranter, og muslimer står bag store mængder voldskriminalitet mod danskerne, så konkluderer muslimske migranter, at de er udsat for en hetz.

Der er utallige eksempler på, at hundredevis af muslimer forsamler sig for at tage afsked med skydegale bandemedlemmer, hjemmerøvere samt sågar en terrorist fra Islamisk Stat.

Der er al mulig grund til at afbrænde koranen og dens religiøse befalinger, der har sat et blodigt aftryk på nutidens samfund.

*

Koranafbrænding.

Giv Hard Line en vælgererklæring her

3 Kommentarer på "Muslimer forspilder aldrig en mulighed for at kræve islamkritik forbudt"

  1. Jeg kan heller ikke se forskellen på koran afbrænding og en Frederiksen-dukke. Begge dele skulle naturligvis være tilladt. Arrestationerne igår af politiet burde efter min mening være ulovlige. Jeg er fuldstændig ligeglad med om en flok muslimer eventuelt skulle finde på at stille sig op og afbrænde en dukke forestillende mig, med skilte, hvorpå der står “Død Over Den Vantro Fordrukken Taber”, “Den Fordrukken Taber Svin Skal Dø”, “Vi Knepper Din Fordrukken Taber-Mor” osv. Vi skal have ytringsfriheden tilbage og det skal være så vidtgående som muligt! Selvfølgelig med de begrænsninger, der ligger i direkte opfordring til mord (og nej, jeg synes ikke, ordlyden på Frederiksen plakaten opfordrede til mord), manuals til bombefremstilling osv. Det skal jo heller ikke være anarki.
    Men vi befinder os efter min mening i et land, der kraftigt nærmer sig fuld fascisme. Det eneste, der mangler, er efterhånden vilkårlige fængslinger. Men.. de har rent faktisk også fundet sted- eksempler Steen Raaschou og Jeppe Juhl. Og næste punkt er vilkårlige fængslinger på ubestemt tid pga “national sikkerhed” eller “epidemifare”; her bruges den kommende epidemilov som rambuk mod den farlige offentligheds mening; i fremtiden vil “Samfundsfarlig sygdom” kunne gummifortolkes som f.eks. meninger, der påstås at gå imod den til enhver tid siddende regerings, eller som i USA, påstås at være til “fare for demokratiet”.. bare vent og se, det, man lige nu i USA kalder “The Great Purge” mod konservative republikanske amerikanere, kommer også hertil, før man tror det.

  2. muslimerne er ligesom venstrefløjen, en flok hyklere

  3. Der ville ikke være så meget palaver, hvis man smækkede pengekassen i og forbød islam i Danmark..
    Så ville islamisterne nok finde et andet land og terrorisere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.