Hjemme hos Sikandar Siddique: Politiet finder livsfarlig bilbombe

Danmarks første muslimske partileder må igen se den livsfarlige bandekriminalitet udspille sig tæt på sit hjem. Lørdag klokken 14.20 får politiet en anmeldelse om en mulig bilbombe på den vej, hvor pakistaneren Sikandar Siddique bor.

Sikandar Siddiques naboer er rystede, da de bliver evakueret fra deres hjem på Gyngemose Parkvej i forstadskommunen Gladsaxe. Københavns Vestegns Politi efterforsker den mulige bilbombe som et drabsforsøg, der trækker tråde til bandeverdenen.

“Sagen efterforskes som drabsforsøg. Det er på nuværende tidspunkt vurderingen, at der sandsynligvis har været tale om en genstand, som kunne have forårsaget en eksplosion,” siger en politiinspektør.

Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste foretager en række undersøgelser i Sikandar Siddiques nabolag. Da det ikke kan udelukkes, at der er tale om en bilbombe, bliver genstanden destrueret sent lørdag aften. I alt 310 af den pakistanske folketingspolitikers naboer bliver evakueret i takt med, at trusselniveauet bliver hævet.

Det er kun få måneder siden, at Sikandar Siddique oplevede et bandedrab på en indvandrer. Skyderiet foregik få husnumre fra den muslimske politikers privatadresse.

Sikandar Siddiques nabolag rystes af en række skud, da indvandreren Darko Petrovic bliver likvideret, mens han sidder i sin muskelbil. Offeret har tidligere været sigtet i en drabssag, hvor en anden indvandrer er blevet skudt og dræbt.

Omkring en måned senere bliver indvandreren Kevin Ibraimovski skudt i en frisørsalon – få hundrede meter fra Sikandar Siddiques bopæl. Der er tale om en mørklødet gerningsmand, der skyder den 20-årige Kevin Ibraimovski, der havde tyrkiske rødder og roma-baggrund.

Først omkring klokken 22 lørdag aften tillader politiet, at den muslimske partileders naboer kan vende tilbage til deres boliger. Imens fortsætter politiefterforskningen på stedet.

Sikandar Siddique har som islamisk partileder for Frie Grønne hævdet, at racisme er skyld i de omfattende integrationsproblemer, der er i Danmark.

Politiet har endnu ikke kunnet slå fast om, racisme er grundlaget for den mulige bilbombe.

*

Læs mere om bandekriminaliteten i Sikandar Siddiques nabolag. Bare det sidste halve år er to indvandrere blevet skuddræbt tæt på politikerens hjem

(Foto af Sikandar Siddique: Pressefoto)


Se også Rigsretssag: Inger Støjberg fik adskilt 14-årig pige fra sin 28-årige fætter, pigen bad senere ‘om skilsmisse’

3 Kommentarer på "Hjemme hos Sikandar Siddique: Politiet finder livsfarlig bilbombe"

  1. Sekunda Sigdick, værdsætter de kriminelle p**kersvin, fy for helvede.

  2. Move along. Nothing to see here. Everything is fine and islam is the religion of peace..😀😀😀

  3. skuddræbt. ☺☺
    Brug bare orden “Knaldet” det lyder mere civilseret. ☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.