Lukas Graham på afvænning

Lukas Graham var en af de mange kendisser, der svinede Rasmus Paludan til i foråret 2019. Nu viser det sig, at Lukas Graham på daværende tidspunkt led af et omfattende alkohol- og hashmisbrug, som han nu er gået i behandling for.

Stram Kurs ønsker Lukas Graham god bedring og held og lykke i fremtiden.

(Foto af Lukas Graham: Pressefoto)


Se også Allah skabte manden til at bestemme over kællingerne

6 Kommentarer på "Lukas Graham på afvænning"

 1. Ja. Håber han forbedre sig, for det er det bedste.
  Han skal hjælpes så han ikke hopper på “Ligvognen”, der hvor de 94% af den danske befolkning allerede befinder sig. ☺☺

 2. Jeg har ikke nogen forventning om at en type som ham pludselig vil droppe sin mentale dovenskab og begynde at sætte sig ind i de virkelige samfundsproblemer. Han er ikke til at hjælpe, som jeg ser det.

  • Vi er sådan set enige. Hashere kan ikke hjælpes.
   et Bevis mere.
   https://banned.video/watch?id=5ffc6cb51c7b8e3a6d8ce8b1
   Evidence Of A Setup,(11.1.21)
   Det er et simpelt spørgsmål. Var stormen på Capitol en opsætning? Eller for at stille et mere komplekst spørgsmål, blev Trump-tilhængere bufferet af marxistiske agenter og borgerkrigs
   tilhængere ind i Capitol for at sætte de amerikanske friheders fremtid over styr ? Der ubevidst kører Amerika ind i en borgerkrig, da demokraterne fortsætter deres ene partiets magtbegær.
   Da Pelosi og firmaet hidsigt forsøger at anklage præsidenten endnu en gang for at dække over bekræftet valgsvindel og hvad som helst der var på den bærbare computer, der muligvis blev fjernet af specialstyrker.

   Der er adskillige videoer, der beskriver Antifa, der vandaliserer Capitol-bygningen, før de kom ind i bygningen, og en video, der afslører folk inde i hovedstaden, der uddeler våben til Antifa.
   Og tidligere militær med sikkerhedsgodkendelser, der trængte ind i
   kammeret fyldte lommer med lynlås fremmer MSM og løgnemedier´s uhæmmede beskyldninger om oprør. Og ville efterretningstjenesten fra denne primære sikkerhedsstyrke, kendt som Capitol Police, ikke i sidste ende være ansvarlig?

   Planerne og truslerne om, hvad der med vilje skulle vise sig, var let tilgængelige online.

   • Fordrukken Taber | 12. januar 2021 ved 08:49 |

    Charles; må lige kigge den igennem senere. Umiddelbart mener jeg stadig at der var masser af Trump tilhængere derinde og det ser jeg ikke noget galt ved. Valget var stjålet og befolkningen gjorde oprør; forræderne var dem, der forsvarede Capitol og hjalp demokraterne samt myrdede Trumptilhængere. Resultatet er under alle omstændigheder tyranni, så for mig betyder det ikke så meget om antifa og blm typer har været dem, der begyndte invasionen. De er bare imod alt andet end deres eget powertrip og synes ikke at Biden/Harris er yderliggående nok. Læg forøvrigt mærke til hykleriet i denne sag. Pelosi og de andre demokrater støttede sommerens magt- og voldsdemonstrationer og hjalp voldsmændene økonomisk, så de kunne fortsatte deres revolution. Nu sætter de pludselig himmel og jord i bevægelse for “lov og orden”. Det er nemlig kun DERES udgave af lov og orden, der skal herske.. de er kriminelle efter min mening. Mange højrenationale i USA har indset at med den slags mennesker er der ingen forhandling, ingen forventning om retfærd i systemet, de skal bare bekæmpes, for de er totalitære. Der er ingen retfærd og justits tilbage i USA, det er nu kamp for total magt for demokraternes vedkommende og for overlevelse for republikanerne, især nu, hvor Biden/Harris og det øvrige slæng åbner for ubegrænset illegal indvandring fra alle verdens hjørner, især Sydamerika, Mellemøsten og Afrika, voldsomme anslag mod politiske modstandere samt tager de sidste skridt til at konsolidere politistaten med installation af det tyranniske regime, hvor borgerne tvinges til at sværge troskab til den magthavende junta samt deres venner i blm og antifa.
    Med tanker på de tiltag, demokraterne og deres venner i censur-, juristik- og lovgivningsbranchen har åbnet, så er der nu ingen vej tilbage. Åben krig er det, der kommer til at ske. Det ender ikke godt (og den formulering er nok en underdrivelse)… jeg kan godt forestille mig åbne kampe og systemets nedkæmpelse af en borgeropstand eller flere, før man forbyder politisk opposition, eller, hvis republikaner/højresiden er stærk nok, en total opløsning af USA, som Lars Hedegaard også har argumenteret for som et sandsynligt udfald af denne katastrofe!

 3. det er klart, at Lukas Graham har et misbrug, for ellers kan han ikke holde sig selv ud….

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.