Afsløring: Sexgal folketingspolitiker smidt ud af fodboldklub

De seksuelle overgreb i Det Radikale Venstre har fået nye konsekvenser. Partiets tidligere leder, Morten Østergaard, er blevet smidt ud af fodboldklubben AGFs ambassadørkorps.

Mandag kunne sexkrænkeren Morten Østergaard slette titlen som fodboldambassadør for superligaklubben AGF. Det oplyser fodboldklubben i en erklæring på sin hjemmeside.

Den skandaliserede folketingspolitiker har varetaget ambassadørposten siden 2016. Men en længere rækker sager om overgreb og sexchikane har afstedkommet, at Morten Østergaard ikke længere er frontfigur hos AGF.

I efteråret 2020 kom det frem, at Morten Østergaard har sexkrænket flere kvinder. En folketingskollega er blevet befamlet, og en kvinde blev udsat for seksuelle overgreb under et besøg på Bornholm i 2017. Desuden blev en yngre praktikant udsat for grove seksuelle overgreb i sommeren 2016. Morten Østergaard hev i den unge kvindes trusser og bh, og han krævede seksuel omgang med den chokerede praktikant.

Sexkrænkelserne og promillefyldte fester med Morten Østergaard i hovedrollen har fået superligaklubben AGF til at miste tålmodigheden. De Radikales tidligere topleder må vige ambassadørpladsen for musikeren Poul Krebs og badmintonlegenden Morten Frost.

Ambassadørfyringen kommer ikke til at have økonomiske konsekvenser for Morten Østergaard. Han er lige nu sygemeldt fra folketinget med fuld løn.

*

Mere om Morten Østergaard her

(Foto af AGF Fanclub-medlemskort: Uriasposten)

2 Kommentarer på "Afsløring: Sexgal folketingspolitiker smidt ud af fodboldklub"

  1. Kunne han ikke blive smidt ud af landet? Klamme stodder.

  2. Morten imam Østergaard, burde hænge i et jomfru bur til offentlig beskuelse

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.