Nul stjerner: Kokkeriet ødelagde også juleaften

Den arabiske skandalekok Sammy Shafi har ikke kun ødelagt tusindvis af danskeres nytårsaften, da han ikke kunne levere de lovede festmenuer til tiden fra sin restaurant Kokkeriet. Også juleaften blev ødelagt af den palæstinensiske michelinkok.

En kunde beskriver det som “meget kaotisk”, da hun skulle afhente julemaden hos Kokkeriet i København. Og maden var, ifølge den skuffede kunde, ikke noget at skrive hjem om.

“I en foliebakke lå der et stykke andebryst og et meget slasket kødløst andelår og en masse overkogte kartofler, der var blevet helt gennemrøde af rødkålen. Vi varmede det hele i ovnen, men det hjalp ikke på noget! – ris’alamanden var en helt uspiselig gang overpisket flødeskum, med ris i… De ristede mandler der stod på menuen var der ikke,” lyder den dårlige anmeldelse på Facebook.

Den forbløffede kunde måtte slippe 700 kroner (for to kuverter) for den tvivlsomme julemad, der ligner madudbringningen fra den kommunale ældrepleje på en dårlig dag.

Indvandrerkokken Sammy Shafi er født af palæstinensiske forældre og har boet både i Mellemøsten og Danmark. Han har drevet den berygtede michelinrestaurant Kokkkeriet siden 2001.

*

Mere om Kokkeriet på Frihedens Stemme

2 Kommentarer på "Nul stjerner: Kokkeriet ødelagde også juleaften"

  1. en p**ker har da ikke forstand på god dansk julemad

  2. Så lige en opfølgning..
    Ikke nok med, at Kokkeriet spolerede årets sidste dag for hundredvis af vrede gæster, der måtte stå stå i kø op til syv timer for at hente nytårsmenuer, hvis de overhovedet fik noget.
    Fordi nogle uger tidligere havde gourmet-stedet nemlig også betydelige problemer med køkkenhygiejnen.
    – Men enhver ved jo, at Sammy Shafi er skide ligeglad!!!

    Læs mere: https://ekstrabladet.dk/forbrug/fodevarer/afsloerende-billeder-griseri-paa-udskaeldt-michelin-restaurant/8427149

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.