Nytårsbombe: Palæstinensisk kok ødelagde nytårsaften for danskerne

Den berygtede restaurant Kokkeriet i København står bag en nytårsskandale af de store, da Kokkeriet ikke kunne levere den nytårsmenu, som tusindvis af danskere skulle have spist nytårsaften.

Knap 5000 danskere skulle have fejret årsskiftet med en menu, der blev bestilt hos Kokkeriet og den palæstinensiske ejer Sammy Shafi.

Den mellemøstlige kok havde solgt de mange tusinde kuverter i håb om et kæmpe økonomiske overskud. Men kunderne blev i stedet præsentere for en uendelig lang kø, mens Dronningens nytårstale løb over skærmen.

Nogle gav op og forlod køen uden mad. Andre måtte vente i over otte timer. De sidste fik først deres mad klokken et om natten, da kalenderen sagde 2021. En stor mængde rasende nytårskunder forlanger nu pengene tilbage.

Sammy Shafis forældre er velfærdsmigranter. De byttede Mellemøsten ud med det danske overflodssamfund i 1960erne. De palæstinensiske forældre anser sig selv som ‘gæstearbejdere’. I 1984 bliver forældrene skilt. Sammy Shafi flytter tilbage til Mellemøsten sammen med sin mor og storebror Ehan Shafi.

Den arabiske familie kan ikke glemme det danske samfund og alle skattekronerne. Både Sammy Shafi og hans bror ender efter nogle år tilbage i Danmark. Her åbner de en række forskellige restauranter. I 2001 køber de palæstinensiske brødre den nu skandaleramte restaurant Kokkeriet. Og i dag kan man både nyde Sammy Shafis mad og hyre ham som foredragsholder.

Den palæstinensiske kok undskylder sin nytårsbrøler med, at hans dessert ‘drillede’, da den skulle leveres til de sultne kunder.

De fleste hårdtprøvede kunder har ikke udsigt til at få deres penge tilbage, selvom nytårsmaden i nogle tilfælde først blev leveret efter, at rådhusklokkerne havde bimlet.

“Så er der folk, der har fået deres mad, men som vil have penge tilbage som følge af den dårlige oplevelse. Men det kan jeg ikke. Jeg kan ikke betale for råvarer og udgifter og samtidig betale dem, der har fået deres mad,” udtaler Sammy Shafi.

En stor mængde danskere er blevet kulturberiget med en timelang kø og en ødelagt nytårsaften. Velbekomme.

3 Kommentarer på "Nytårsbombe: Palæstinensisk kok ødelagde nytårsaften for danskerne"

  1. Det var naturligvis med fuld overlæg og for at tjene nogle hurtige penge..
    Men det er jo ikke første gang at salafisten har lavet dette nummer, for de vil jo gøre hvad som helst (også snyd og bedrag), for at få fat i danskernes penge, for dem elsker de jo højere end deres profet.

  2. folk er også dumme, man skal ikke købe mad hos en muslim💩

  3. De plejer at spille 1-tal, og lader det gå ud over Pizzaen. Velbekomme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.