En stor dansker fylder år

En stor dansker (og svensker) fylder år i dag.

Manden, der opfandt femkoran, der i Sverige udviklede sig til den så folkekære sport koranfodbold.

Manden, hvis vej ikke oplyses af rosenblade, men af lyset fra tusind brændende koraner og blå blink. Manden, som de prøvede at standse med hån, spot og latterliggørelse – og med trusler, vold, drabsforsøg og grundlovsbrud. Men han lod sig ikke standse. Han er her endnu.

De kom mod ham med sten, kniv og håndgranat og free jazz. Men han sled dem op og står endnu. De ignorerede ham og lagde ham på is. De censurerede ham.

Men han er her endnu. På uendelige rejser mellem København og det perifere Jylland. På vej til Bornholm eller Vollsmose, hvor indbyggerne skal lære om demokrati og ytringsfrihed. Over grænsen til Sverige eller i en bil mod Paris.

Manden, som muhamedanerne frygtede så meget, at de for første gang deltog i et folketingsvalg i større stil. Manden, der fik medierne til at reducere folketingsvalget i 2019 til et spørgsmål om – nej, ikke Lars Løkke Rasmussen eller Mette Frederiksen – men til spørgsmålet om, hvorvidt Stram Kurs kom ind eller ej.

Der er naturligvis tale om Frihedens soldat, De svages beskytter, Samfundets vogter, Danernes Lys, Sjælefredens kilde, Nordens håb, Sandhedens sendebud OG partileder for, Stram Kurs – Rasmus Paludan.

Der ønskes tillykke.

*

Giv Hard Line en vælgererklæring her

3 Kommentarer på "En stor dansker fylder år"

  1. Tillykke Rasmus🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰Og godt nytår til ham og alle her 🍾🍸

  2. Tillykke Hr.Rasmus Paludan, tak for din indsats, og for oplysningerne om islams skadelig virkning på vores kære Danmark.
    SEJR✌

  3. Tillykke til Rasmus Paludan 👍☺️🇩🇰

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.